«Δώρο» σε Λίβερπουλ από Μιλιβόγεβιτς!

Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 και η Λίβερπουλ παραμένει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με τέσσερις πόντους διαφορά από την πρωταθλήτρια!

Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 και η Λίβερπουλ παραμένει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με τέσσερις πόντους διαφορά από την πρωταθλήτρια!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ήθελε οπωσδήποτε νίκη για να πλησιάσει πάλι στον πόντο την πρωτοπόρο και έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με κεφαλιά του Γκουντογκάν μετά από σέντρα του Ντελφ.

Η συνέχεια όμως μόνο ανάλογη δεν ήταν με την ομάδα του Ρόι Χότζον να κάνει εκπληκτική αντεπίθεση. Στο 33′ ο Σκλουπ ισοφάρισε με σουτ, ενώ στο 35′ ο Τάουνσεντ με τρομερό… πύραυλο από μακριά έβαλε μπροστά τους Λονδρέζους! Στο 51′ μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ καθώς ο Γουόκερ ανέτρεψε τον Μέιερ και ο Μιλιβόγεβιτς ευστόχησε από τη βούλα.

Ο Ντε Μπράινε μείωσε στο 85′ με τον Ντε Μπράινε, ενώ ο Ζεσούς στις καθυστερήσεις έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-3, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να χάνει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και για πρώτη εντός έδρας!

Έκπληξη  και στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την Τσέλσι να χάνει με 1-0 από την Λέστερ και να μένει 11 πόντους μακριά απο την κορυφή. Οι «αλεπούδες» πήραν το τρίποντο στο 51ο λεπτό με τον Βάρντι, που νίκησε τον Κέπα μετά από πάσα του Μάντισον.

Η Γουότφορντ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γουέστ Χαμ, βάζοντας τέλος σε νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων για την ομάδα του Πελεγρίνι, χάρη σε γκολ των Ντίνι και Ντεουλοφέου.

Η Μπόρνμουθ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές καταδικάζοντας την Μπράιτον εντός έδρας σε τρίτη σερί ήττα με 2-0. Πρωταγωνιστής ο Μπρουκς που πέτυχε δύο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα στο 73′ λόγω αποβολής του Ντανκ.

Νιούκαστλ και Φούλαμ έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν τελευταίοι, ενώ η Σαουθάμπτον συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Ραλφ Χάζενχουτλ στον πάγκο, περνώντας με 3-1 από την έδρα της προτελευταίας Χάντερσφιλντ.

Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ (18η Αγωνιστική):

Παρασκευή

Γουλβς – Λίβερπουλ 0-2
(18′ Σαλάχ, 68′ Φαν Ντάικ)

Σάββατο

Άρσεναλ – Μπέρνλι 3-1
(14′, 48′ Ομπαμεγιάνγκ, 90′ Ιουόμπι – 63′ Μπαρνς)

Μπόρνμουθ – Μπράιτον 2-0

(21′, 77′ Μπρουκς)

Τσέλσι – Λέστερ 0-1

(51′ Βάρντι)

Χάντερσφιλντ – Σαουθάμπτον 1-3

(58′ Μπίλινγκ – 15′ Ρέντμοντ, 42′ πεν. Ινγκς, 71′ Ομπαφέμι)

Μάντσεστερ Σίτι – Κρ. Πάλας 2-3

(27′ Γκουντογκάν, 85′ Ντε Μπράινε – 33′ Σκλουπ, 34′ Τάουνσεντ, 51′ πεν. Μιλιβόγεβιτς)

Νιούκαστλ – Φούλαμ 0-0


Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ 0-2

(30′ πεν. Ντίνι, 87′ Ντεουλοφέου)

Κάρντιφ – Μάντσεστερ Γ. (19:30)

Κυριακή

Έβερτον – Τότεναμ (18:00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.