Oι δυσκολίες της περίπτωσης Κρστίτσιτς

O Νέναντ Κρστίτσιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ όμως η περίπτωση του 28χρονου Σέρβου μέσου δεν είναι και τόσο εύκολη. Ποια τα δεδομένα που υπάρχουν.

O Νέναντ Κρστίτσιτς είναι το πιο πρόσφατο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Αρχικά γινόταν λόγος για απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι και εν συνεχεία για άμεση ένταξη στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. 

Η περίπτωση του 28χρονου μέσου ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Για την άμεση απόκτησή του κυρίως γιατί για το καλοκαίρι εξαρτάται από τις προθέσεις του Σέρβου ποδοσφαιριστή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βελιγράδι ο Κρστίτσιτς έχει στο συμβόλαιό του Buy out ύψους 500.000 ευρώ, ποσό το οποίο βάση του συγκεκριμένου όρου πρέπει να βάλει στα ταμεία του ο Ερυθρός Αστέρας για να τον παραχωρήσει. Τώρα εάν ο παίκτης πιέσει και ο Σερβικός σύλλογος ρίξει τις απαιτήσεις του είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. 

Ο Ερυθρός Αστέρας από την πλευρά του έχει εκφράσει την επιθυμία στον παίκτη να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι του 2019 ωστόσο δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την ώρα. 

Σε ότι έχει να κάνει με τις οικονομικές απαιτήσεις του Κρστίτσιτς σίγουρα δεν θα έρθει στην ΑΕΚ με ένα οικονομικό συμβόλαιο, καθώς τα χρήματα που ενδέχεται να ζητήσει είναι 500.000 ευρώ το χρόνο minimum. Οπότε δεν είναι και τόσο εύκολη η περίπτωσή του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.