Γκουντάιτις: «Οι μεγαλύτερες νίκες μας στην Ελλάδα»

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα της Αρμάνι Μιλάνο στην Ελλάδα απέναντι σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό για την Euroleague.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα της Αρμάνι Μιλάνο στην Ελλάδα απέναντι σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό για την Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε στο TalkBasket:

Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο να παίζεις και να κερδίζεις εκεί. Το κοινό είναι πραγματικά φανταστικό, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Δεν κερδίζουν πολλές ομάδες εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε τη θέση μας στην Euroleague. Αυτή η νίκη μπορεί να μας αλλάξει πολύ ως ομάδα, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή μας. Ελπίζω ότι θα συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε».

Για την κρίση στους «πράσινους»:
«Ναι, ήξερα ότι άλλαξαν προπονητή, αλλά δεν είχα περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό. Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα».

Για το αν οι δύο νίκες στην Ελλάδα ήταν οι μεγαλύτερες της Αρμάνι στη σεζόν:
«Ναι, η νίκη μας στον Πειραιά ήταν επίσης μεγάλη, οπότε μπορούμε να το πούμε αυτό».

Για το πώς αντιμετώπισε το ματς ο Μάικ Τζέιμς:
«Μιλώντας για μένα, όταν παίζω με πρώην ομάδες μου συνήθως είμαι λίγο παραπάνω ενθουσιασμένος. Αρχικά νομίζεις ότι όλα θα είναι ως συνήθως, αλλά όταν μπαίνεις στο παρκέ είναι λογικό να νιώθεις έτσι. Ο Μάικ είναι ένας παίκτης για τις κρίσιμες φάσεις, το έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά το πρώτο μέρος ήταν δύσκολο γ’ αυτόν γιατί είχε επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα. Είναι πάντα δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Όμως αυτή είναι μόνο η γνώμη μου. Εκτός από αυτό, δεν μας είπε τίποτα για το παιχνίδι. Φαινόταν και έλεγε ότι είναι ήρεμος, οπότε πιστεύω αυτά που λέει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.