Μαραγκός: «Αστείες φήμες»

18/08/2011 • 17:14
Μαραγκός: «Αστείες φήμες»
  • shares

Δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης του Μάρτιν Μίτσελ από τον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε ο Φώτης Μαραγκός. Ο μάνατζερ του Ισπανού μέσου τόνισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και πως αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του πελάτη του στην Ελλάδα, τότε αυτό θα γίνει για την ΑΕΚ. Ο Μαραγκός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μίτσελ: «Μου έκαναν εντύπωση κι εμένα τα όσα διάβασα σήμερα. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν τι γίνεται. Θα φέρεις τον Μίτσελ στον Παναθηναϊκό; Νομίζω είναι αστεία πράγματα αυτά. Δεν υπάρχει κάτι. Αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα ο Μίτσελ, θα έρθει στην ΑΕΚ. Αυτό που σας μεταφέρω είναι η πλευρά του παίχτη, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Αν έρθει, θα έρθει μόνο στην ΑΕΚ».
 
Για την πιθανότητα επιστροφής του Μίτσελ στην ΑΕΚ: «Όσο είναι ακόμη ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος, πάντα υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής του παίχτη. Δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Απλά, όσο είναι ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος υπάρχει πιθανότητα. Εάν έρθει και υπάρχει η δυνατότητα να έρθει στην Ελλάδα, θα έρθει μόνο για την ΑΕΚ. Το πως θα έρθει και υπό ποιο καθεστώς είναι λεπτομέρεια και θα διευθετηθεί μόνο εάν δοθεί η δυνατότητα διαπραγμάτευσης από πλευράς Χετάφε. Επειδή είμαστε στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, λεπτό με λεπτό μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Σημασία έχει η επιθυμία του παίχτη».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη