Το καινούργιο Harry Potter: Wizards Unite trailer μας δείχνει gameplay μηχανισμούς

Προσοχή στις ιπτάμενες σκούπες.Η Niantic, η εταιρία πίσω από το Pokemon Go, ανέβασε ένα teaser για...

Προσοχή στις ιπτάμενες σκούπες.

Η Niantic, η εταιρία πίσω από το Pokemon Go, ανέβασε ένα teaser για το Harry Potter: Wizards Unite μέσω της επίσημης σελίδας Twitter του παιχνιδιού. Παρόλο που τα πλάνα μπορεί στην αρχή να φαίνονται τυχαία, υπάρχουν μερικές υπόνοιες για το πώς θα είναι το gameplay και η ιστορία.

Μαγεία στον μοντέρνο Muggle κόσμο

Το trailer ξεκινάει με το να δείχνει ένα σούπερ μικρό πλάνο μερικών σκουπών Nimbus 2000 να πετάνε πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο και αμέσως μετά να βλέπουμε κάποιο είδος καρτέλας που θα χρησιμοποιούταν από κάποιο σύστημα επιβολής του νόμου για ακολουθούν μια υπόθεση.

Αυτό εδώ ονόματι Trace No. 74: Riderless Nimbus, έχει μάρτυρες να αναφέρουν πως οι εμφανίσεις “UFO” ανέβηκαν κατά 90% στην περιοχή – αλλά χωρίς καμία από αυτές τις περιπτώσεις να συνδέονται με σκούπες.

Muggle

Αργότερα βλέπουμε μια κάμερα ταχύτητας που κατέγραψε τις σκούπες να περνάνε με 80 χιλιόμετρα την ώρα μια ταμπέλα που λέει “προς event”. Στην γωνία του βίντεο έχει μερικές πληροφορίες που δείχνουν ότι το γεγονός πήρε μέρος στο Sydney της Αυστραλίας στις 14 Δεκεμβρίου 2018. Αυτό μας λέει ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στη μοντέρνα εποχή.

Αν ψάξουμε το συμβάν στο site Muggle Unites βρίσκουμε μια σύντομη περιγραφή που λέει: “Το Statute of Secrecy Task Force κάνει ότι μπορεί για να βρει αυτές τις σκούπες πριν τις πάρουν χαμπάρι οι αρχές των Muggle. Ίσως να χωριστούν και να ψάξουν το φυσικό τους περιβάλλον, οπότε να κρατάτε μια ματιά γύρω από στάδια Muggle.

Αυτή η πληροφορία μαζί με την πινακίδα από πριν ίσως να υπονοούν πως θα είναι το gameplay. Οι σκούπες ίσως να ψάχνουν για αθλητικά γεγονότα, που σημαίνει πως οι παίκτες θα χρησιμοποιούν τα κινητά τους ώστε να βλέπουν τις σκούπες δίπλα σε αυτά τα αθλητικά γεγονότα, όπως κάνει ήδη το Pokemon Go με το να έχει τα πλάσματα έξω στην φύση.

Κάτι περισσότερο από Φανταστικά Πλάσματα.

Στο Pokemon Go, οι παίκτες πρέπει να συγχρονίσουν την pokeball τους ώστε να χτυπήσει ένα σημείο ανάμεσα σε δυο κύκλους. Στο trailer μπορούμε να δούμε δυο γραμμές να αχνοφαίνονται, ακριβώς πάνω από το σημείο που πετάνε οι σκούπες. Ίσως οι παίκτες πρέπει να ακολουθήσουν αυτές τις γραμμές με το να ακουμπάνε το δάχτυλο τους στην οθόνη.

Event Ahead

Επειδή το teaser δείχνει ένα μαγικό αντικείμενο αντί ενός πλάσματος, είναι πιθανό οι παίκτες να μπορούν να συλλέξουν διαφορετικά πράγματα από το σύμπαν του Harry Potter, όπως ένα golden snitch.

Κρατώντας το Statute of Secrecy

Παρόλο που στοιχεία της ιστορίας θα μείνουν στο μίνιμουμ, τα διάφορα trailer και teaser μας αναφέρουν το Statute of Secrecy που είναι ένας νόμος στο σύμπαν του Harry Potter που δημιουργήθηκε το 1692 για να προστατεύει τους Muggles από τη μαγεία και να κρατήσει κρυμμένο τον μαγικό κόσμο με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό το Task Force λογικά θα ψάχνει για μαγικές ανωμαλίες στον κανονικό κόσμο για να προστατέψει τον πληθυσμό. Το γεγονός αυτό ονομάζεται “The Calamity”.

Στο site Wizards Unite μπορούμε να δούμε μια προειδοποίηση από το υπουργείο μαγείας που καλεί τους μάγους και τις μάγισσες να βοηθήσουν στην αποτροπή του The Calamity σαν καινούργια μέλη του Statute of Secrecy Task Force.

Screen Shot 2018-12-21 at 1.58.13 PM

Το κείμενο συνοδεύεται από την παραπάνω εικόνα που δείχνει κάποιο είδος μετρητή έκθεσης μαγείας στον Muggle κόσμο. Αυτό ίσως να είναι κάποιος μηχανισμός όπου οι παίκτες θα πρέπει να κρατήσουν τον μετρητή σε χαμηλό επίπεδο ώστε να μην φτάσουν σε συμφορές.

Μέχρι στιγμής το παιχνίδι φαίνεται παρόμοιο με το Pokemon Go, αλλά και διαφορετικό με τον δικό του τρόπο, ώστε να γίνει ένα φαινόμενο από μόνο του. Ας ελπίσουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Το Wizards Unite έρχεται κάποια στιγμή το 2019.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο (και τον κόσμο της μαγείας), μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.