Το χαμόγελο των παιδιών αξίζει τα πάντα! (pics)

Ημέρες εορτών, ημέρες αγάπης, ημέρες εντονότερης αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς. Σ’ αυτό το πολύ ιδιαίτερο κλίμα ο εσωτερικός οργανισμός του ΠΑΟΚ, «PAOK Action» σε συνεργασία με το Παιδιό Χωριό SOS, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό του Φιλύρου, το Χαμόγελο του Παιδού και τη Μέλισσα διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό απόγευμα για όλα τα μικρά και – λίγο μεγαλύτερα – παιδιά που τόσο πολύ ανάγκη έχουν τη χαρά και το χαμόγελο

Ημέρες εορτών, ημέρες αγάπης, ημέρες εντονότερης αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς. Σ’ αυτό το πολύ ιδιαίτερο κλίμα ο εσωτερικός οργανισμός του ΠΑΟΚ, «PAOK Action» σε συνεργασία με το Παιδιό Χωριό SOS, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό του Φιλύρου, το Χαμόγελο του Παιδού και τη Μέλισσα διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό απόγευμα για όλα τα μικρά και – λίγο μεγαλύτερα – παιδιά που τόσο πολύ ανάγκη έχουν τη χαρά και το χαμόγελο. Αναλυτικά όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Ένα ιδιαίτερο απόγευμα για τους μικρούς μας φίλους πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Cineplexx στο One Salonica.Η αίθουσα γέμισε παιδικά χαμόγελα από το «Παιδικό Χωριό SOS», το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τη «Μέλισσα», όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νέα κινηματογραφική ταινία «The Grinch».
Μαζί τους ο Παναγιώτης Γλύκος και οι ποδοσφαιριστές της Κ19 Ζήσης Χατζηστραβός και Γιώργος Δούμτσης, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα και πολλά δώρα στα παιδιά. Η προβολή της ταινίας ήταν μια ευγενική χορηγία από τους κινηματογράφους Cineplexx και η μεταφορά των παιδιών από τον χορηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Simeonidis Tours. «Γιατί και αυτά τα Χριστούγεννα όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.