Ποτσετίνο: “Έχει μεγαλύτερο μπάτζετ η Ατλέτικο Μαδρίτης”

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ζήτησε από τους Άγγλους να μη συγκρίνουν την Τότεναμ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και υπογράμμισε πως οι “ροχιμπλάνκος” έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από την ομάδα του.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ζήτησε από τους Άγγλους να μη συγκρίνουν την Τότεναμ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και υπογράμμισε πως οι “ροχιμπλάνκος” έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από την ομάδα του. Ο Αργεντινός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, που θέλουν την Τότεναμ να είναι έτοιμη να επαναλάβει ότι είχε κάνει η ισπανική ομάδα του 2014, όταν είχε κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ποτσετίνο δήλωσε αρχικά: “Είναι δύσκολο να βρεις άλλη ομάδα να κάνουν την ίδια δουλειά με εμάς, με την ίδια φιλοσοφία. Κάθε κλαμπ είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό. Το σκεφτόμουν τις προάλλες. Ο Σιμεόνε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ισπανία. Ο μισθός του είναι μεγαλύτερος από αυτόν του τεχνικού της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα, της Βαλένθια”.

Και συμπλήρωσε: “Η επένδυση της Ατλέτικο σε παίκτες είναι μεγαλύτερη από τη δική μας. Είναι λίγο κάτω, αλλά πολύ κοντά σε αυτές της Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Κρατάνε παίκτες σαν τον Γκριεζμάν και παίρνουν και Ντιέγκο Κόστα. Νομίζω ότι το μπάτζετ της Ατλέτικο είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ίσως πέντε φορές το μπάζετ μας. Η Ατλέτικο είναι σαν τη Σίτι και τη Λίβερπουλ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.