15 μεγάλα γεγονότα από Marvel και DC Comics που θα δούμε στις αρχές του 2019

Πανικός παντού!Marvel και DC έχουν κυκλοφορήσει τον κατάλογό τους για τον Φεβρουάριο του 2019 με...

Πανικός παντού!

Marvel και DC έχουν κυκλοφορήσει τον κατάλογό τους για τον Φεβρουάριο του 2019 με αρκετά νέα κόμικ ή ιστορίες να ξεκινούν αυτόν τον μήνα, όπως η επιστροφή του Cyclops και ένα νέο crossover μεταξύ Flash και Batman.

Δείτε παρακάτω τα πιο σημαντικά project για τον Φεβρουάριο από τις δύο εταιρείες.

Η επιστροφή του Cyclops

Uncanny X-Men #12 cover by Salvador Larroca. (Marvel Comics)
Uncanny X-Men #12 cover by Salvador Larroca. (Marvel Comics)

Μεγάλα πράγματα ετοιμάζονται για τους X-Men τη χρονιά που έρχεται. Ίσως τα σημαντικότερα νέα έρχονται μέσω των επερχόμενων “Uncanny X-Men #11 & #12”, που φέρνουν πίσω στη ζωή τον Cyclops. Με τόσους X-Men να απουσιάζουν μετά τα γεγονότα του “X-Men Disassembled”, η ομάδα αφήνεται στα χέρια των Cyclops και Wolverine – παρά το γεγονός ότι την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί δεν ήταν και στα καλύτερά της η σχέση τους.

Age of X-Man: The Marvelous X-Men #1 cover by Phil Noto. (Marvel Comics)
Age of X-Man: The Marvelous X-Men #1 cover by Phil Noto. (Marvel Comics)

Τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει και το πέντε μηνών crossover “Age of X-Man”. Όλα δείχνουν ότι είναι κάτι παρόμοιο με το “Age of Apocalypse”, με τους X-Men να εγκλωβίζονται σε μια παράλληλη πραγματικότητα δημιουργημένη από τον Nate Grey. Η Marvel θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον τέσσερις μίνι σειρές εκείνη την περίοδο:

  • Age of X-Man: The Marvelous X-Men by Lonnie Nadler, Zac Thompson & Marco Failla
  • Age of X-Man: Nextgen by Ed Brisson & Marcus To
  • Age of X-Man: The Amazing Nightcrawler by Sean Maguire & Juan Frigeri
  • Age of X-Man: The X-Tremists by Leah Williams & Georges Jeanty

Συνεργάζονται ξανά οι Batman/Flash

Batman #64 cover by Erik Burnham. (DC Entertainment)
Batman #64 cover by Erik Burnham. (DC Entertainment)

Αν απολαύσατε το crossover “The Button” (2017) των Batman/Flash, τότε σας έχουμε καλά νέα καθώς οι δύο ήρωες έρχονται σε επαφή ξανά. Το “The Last Cold Case” θα φέρει κοντά τους σπουδαιότερους ντετέκτιβ της “Justice League” με στόχο τη λύση ενός ακόμα μυστηρίου. Να σημειωθεί, ότι η φιλία τους αυτήν τη στιγμή δεν είναι στα high της μετά από τα πρόσφατα γεγονότα του “Heroes in Crisis”. O συγγραφέας του “The Flash”, Joshua Williamson, έχει αναλάβει το crossover μαζί με τους καλλιτέχνες, Guillem March και Rafa Sandoval.

Ο ηλικιωμένος Star-Lord

Old Man Quill #1 cover by John Tyler Christopher. (Marvel Comics)
Old Man Quill #1 cover by John Tyler Christopher. (Marvel Comics)

Το Old Man Logan ξεκίνησε νέα μόδα απ’ ό,τι φαίνεται. Μετά από αυτόν και τον Clint Barton (Old Man Hawkeye), σειρά έχει ο Star-Lord. Το “Old Man Quill” εξερευνά το μέλλον του ήρωα, με τον Star-Lord ως αυτοκράτορα του Spartax και μια τελευταία αποστολή με τους Guardians. Τη σειρά θα γράψει ο Ethan Sacks με σχέδιο του Robert Gill.

Το τέλος του New Age of DC Heroes;

Sideways #13 cover by Kenneth Rocafort. (DC Entertainment)
Sideways #13 cover by Kenneth Rocafort. (DC Entertainment)

Το New Age of DC Heroes δεν είχε την επιτυχία που περιμέναμε κι όλα δείχνουν ότι κάποια από τα βιβλία της σειράς θα ολοκληρωθούν στις αρχές του 2019. Η DC αποκάλυψε ότι το “Sideways” θα τελειώσει με το τεύχος #13, ενώ το “Τhe Curse of Brimstone #11” θα είναι το πρώτο από τα δύο τεύχη του φινάλε της σειράς.

Post-apocalyptic Captain Marvel

Captain Marvel #2 cover by Amanda Conner. (Marvel Comics)
Captain Marvel #2 cover by Amanda Conner. (Marvel Comics)

Η νέα συγγραφέας της Captain Marvel δεν χάνει χρόνο, οδηγώντας τη σειρά σε νέα μονοπάτια. Το δεύτερο τεύχος της σειράς θα έχει την Carol Danvers ως υπερασπίστρια σε μια πολεμοκρατούμενη Νέα Υόρκη, με ολοκαίνουργιο κοστούμι αλά στυλ Furiosa (Mad Max).

Η επιστροφή του Superboy

Superman #8 cover by Ivan Reis. (DC Entertainment)
Superman #8 cover by Ivan Reis. (DC Entertainment)

O Jon Kent επιστρέφει στο “Superman #8” από τον Brian Bendis. Όχι μονάχα αυτό, αλλά φαίνεται μεγαλύτερος ηλικιακά απ’ ό,τι θα έπρεπε. Πώς θα αντιμετωπίσουν οι Lois και Clarn τον πλέον έφηβο γιο τους; Και πόσο έχει επηρεαστεί από τον παππού του; Με την βοήθεια του Ivan Reis στο σχέδιο θα εξερευνηθεί αυτή η ιστορία.

Το δεύτερο νέο κόμικ του Conan

The Savage Sword of Conan #1 cover by Alex Ross. (Marvel Comics)
The Savage Sword of Conan #1 cover by Alex Ross. (Marvel Comics)

Η Marvel πήρε πίσω τα δικαιώματα για το franchise του Conan και ξεκινά νέα σειρά, το “Conan the Barbarian #1” τον Ιανουάριο. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και μια δεύτερη σειρά στα σκαριά. Το “Savage Sword of Conan” παίρνει το όνομά του από το περιοδικό ενηλίκων των ’70s, με κάθε ιστορία να την αναλαμβάνει διαφορετική δημιουργική ομάδα. Το ντεμπούτο της σειράς θα γίνει από τους Gerry Duggan και Ron Garney, με μια ιστορία γεμάτη πειρατές.

Ο κυνηγημένος Spider-Man

The Amazing Spider-Man #16 cover by Ryan Ottley. (Marvel Comics)
The Amazing Spider-Man #16 cover by Ryan Ottley. (Marvel Comics)

O Ryan Ottley επιστρέφει στο ‘Amazing Spider-Man #16″ με ένα πρελούδιο για μια νέα ιστορία, που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο. Μαζί με τον Nick Spencer θα μας δείξουν εις βάθος τον Kraven the Hunter, και μένει να δούμε αν η εμφάνισή του θα σχετιστεί με τις φήμες που τον έχουν να εμφανίζεται και στην ταινία “Spider-Man: Far From Home”.

Η ιστορία του Iceman συνεχίζεται

Uncanny X-Men: Winter's End #1 cover by
Uncanny X-Men: Winter’s End #1 cover by Ron Lim. (Marvel Comics)

Το “Iceman” της Marvel μπορείτε να μην είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία των X-Men, αλλά συνεχίζει την ιστορία του χαρακτήρα ακάθεκτη. Οι Sina Grace και Nathan Stockman επιστρέφουν στο “Uncanny X-Men: Winter’s End” – ένα one-shot με τον μεγαλύτερο ηλικιακά Iceman να ταξιδεύει στο παρελθόν για να προειδοποιήσει τον νεότερο εαυτό του ότι πρέπει να παρατήσει τη ζωή του υπερήρωα. Θα είναι αυτό το τέλος της ιστορίας του Bobby Drake ή η έναρξη κάτι νέου;

Harley Quinn: Ο νέος Robin;

Harley Quinn #58 cover by Guillem March. (DC Entertainment)
Harley Quinn #58 cover by Guillem March. (DC Entertainment)

Ένας άξαφνος “Robin” εμφανίζεται στο πλευρό του Σκοτεινού Ιππότη. Αυτήν τη φορά, φαίνεται πως η Harley Quinn θα σταθεί στο πλευρό του Batman. Οι Sam Humphries και John Timms δημιουργούν μια ανάλαφρη ιστορία στο “Harley Quinn #58”, με τους Harley και Batman να συνεργάζονται ώστε να αποδείξουν την αθωότητα της Harley μετά από την εμπλοκή της σε ένα έγκλημα.

Daredevil Relaunch

Daredevil #1 cover by Julian Totino Tedesco. (Marvel Comics)
Daredevil #1 cover by Julian Totino Tedesco. (Marvel Comics)

H Marvel δεν χάνει καιρό από την έναρξη μιας νέας σειράς κόμικ “Daredevil”. Το “Daredevil #1” έρχεται από διαφορετική δημιουργική ομάδα (τον συγγραφέα Chip Zdarsky και τον καλλιτέχνη Marco Chechetto) …και κάπου εδώ σταματάνε όσα ξέρουμε γι’ αυτό.

Ξανά μαζί οι Wonder Twins

H Wonder Comics imprint του Brian Bendis μας φέρνει το “Wonder Twins”, μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού “Super Friends” από τους Mark Russell και Stephen Byrne. Η νέα σειρά επικεντρώνεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Zan και Jayna ενώ προσπαθούν να ισορροπήσουν τη ζωή τους ως μαθητές λυκείου και νεαρά μέλη της Justice League.

Avengers Ξανά

Avengers: No Road Home #1 cover by Yasmine Putri. (Marvel Comics)
Avengers: No Road Home #1 cover by Yasmine Putri. (Marvel Comics)

Οι fans του φετινού “Avengers: No Surrender” crossover θα χαρούν να μάθουν ότι η Marvel ετοιμάζει sequel. Το “Avengers: No Road Home” είναι μια εβδομαδιαία σειρά 10 τευχών από τους Jim Zub, Mark Waid και Al Ewing. Στην ιστορία θα δούμε τους αγαπημένους μας ήρωες ενάντια της Queen of Night – ένα παντοδύναμο πλάσμα που έχει κλέψει το φως τους σύμπαντος.

Το ξεκίνημα της DC Ink

Super Sons Book One: The Polarshield Project TPB cover by Ile Gonzalez. (DC Entertainment)
Super Sons Book One: The Polarshield Project TPB cover by Ile Gonzalez. (DC Entertainment)

Κάνουμε ένα μικρό “διάλειμμα” πηγαίνοντας σε ένα κόμικ για νεότερους ηλικιακά αναγνώστες. Η DC ετοιμάζει δύο νεανικά graphic novel για τον Φεβρουάριο. Το πρώτο είναι το “Mera: Tidebreaker” των Danielle Page και Stepehn Byrne, που προσφέρει μια νέα εκδοχή της ιστορίας προέλευσης της Mera και την αντικρουόμενη αφοσίωσή της μεταξύ Atlantis και Xebel.

Το άλλο βιβλίο είναι το “Super Sons Book One: The Polarshield Project” από τους Ridley Pearson και Ile Gonzaled. Είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας για τον Damian Wayne και τον Jon Ken, που πολεμάνε να προστατέψουν τον κόσμο από μια περιβαλλοντική καταστροφή.

Πόσο δυνατός θα γίνει ο Wolverine;

Wolverine: Infinity Watch #1 cover by Giuseppe Camuncoli. (Marvel Comics)
Wolverine: Infinity Watch #1 cover by Giuseppe Camuncoli. (Marvel Comics)

H Marvel δεν έχει ανακοινώσει ακόμα μια νέα σειρά για τον Wolverine μετά το τέλος του “Return of Wolverine”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλα σχέδια για τον χαρακτήρα με τη σειρά “Wolverine: Infinity Watch” – μια νέα σειρά πέντε τευχών από τους Gerry Buggan και Andy MacDonald. Το βιβλίο αναπτύσσει τα γεγονότα του “The Avengers #10” και βάζει τους Wolverine και Loki μαζί σε μια νέα περιπέτεια, κοσμικών διαστάσεων. Αν πιστέψουμε μάλιστα το εξώφυλλο, ο Wolverine ίσως είναι ο νέος κάτοχος του Infinity Gauntlet.


Ποιες από αυτές τις ιστορίες σκοπεύετε να ακολουθήσετε;

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.