Ενθουσιασμένος ο Πιτίνο: «Νιώθω σαν να προπονώ τους Boston Celtics» (video)

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε απολαυστικός στις δηλώσεις του από την πρώτη στιγμή και συνέχισε στον ίδιο… ρυθμό με συνέντευξή του στο κανάλι της «πράσινης» ΚΑΕ.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε απολαυστικός στις δηλώσεις του από την πρώτη στιγμή και συνέχισε στον ίδιο… ρυθμό με συνέντευξή του στο κανάλι της «πράσινης» ΚΑΕ.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα φάνηκε ορεξάτος όχι μόνο για δουλειά, αλλά και για… ατάκες. Απολαυστικός στο αεροδρόμιο προχθές, ακόμη περισσότερο μπροστά στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Χρήστο Καούρη χθες, ο Ρικ Πιτίνο είπε να… τριτώσει το καλό στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ:

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση και εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου όταν βρίσκομαι μέσα στο παρκέ. Δεν έχει σημασία αν βρίσκομαι στην Ελλάδα, στην Ρώμη, στη Νέα Υόρκη, όταν είμαι μέσα στο παρκέ όλα τα μέρη είναι ίδια. Βλέποντας ένα βίντεο δεν βιώνεις την πραγματική εμπειρία, αλλά εδώ είναι σαν να προπονείς τους Μπόστον Σέλτικς, υπάρχει υπέροχη παράδοση μια από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα», ανέφερε αρχικά ο Πιτίνο και συνέχισε δίνοντας το σύνθημα για άμεση ανάκαμψη:

«Δε θέλεις να χάνεις στην έδρα σου και μόλις χάσαμε από την Αρμάνι Μιλάνο.Για να επιστρέψουμε θα πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας και να κερδίζουμε το 50% των εκτός έδρας αγώνων. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ . Έχω υπάρξει προπονητής σε πολλά μέρη και είναι εξίσου σημαντικό με το να προπονείς στους Νιου Γιορκ Νικς ή τους Μπόστον Σέλτικς ή τους Κεντάκι Wildcats, είναι πολύ σημαντικό για εμένα», τόνισε στο κλείσιμο της συνέντευξής του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.