Στα άκρα με τον Σικαμπάλα η “ελαφρά ταξιαρχία”

Προς “διαζύγιο” οδεύει η συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλάλα Σικαμπάλα, μετά την αδικαιολόγητη απουσία του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού από τις προπονήσεις της ομάδας.

Προς “διαζύγιο” οδεύει η συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλάλα Σικαμπάλα, μετά την αδικαιολόγητη απουσία του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού από τις προπονήσεις της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της “ελαφράς ταξιαρχίας” είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά του παίκτη, τον οποίο κατηγορούν πως απουσιάζει από τις προπονήσεις, χωρίς να έχει πάρει σχετική άδεια. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Ριζούπολης έχουν διακρίνει πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στο ρόστερ της ομάδας και για αυτό τον λόγο αναμένεται να προχωρήσουν σε καταγγελία του συμβολαίου του. 

Από εκεί και πέρα, παρελθόν πέρα από τον Σικαμπάλα αναμένεται να αποτελέσει και ο Τζάστιν Αίλερς, καθώς οι δυο πλευρές βρήκαν τη “χρυσή τομή” για να λυθεί η συνεργασία τους. Ο Γερμανός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από το ρόστερ της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.