Θετικοί Πολέμης και Πατέρας

13/09/2011 • 19:19
Θετικοί Πολέμης και Πατέρας
  • shares

Κύκλους επαφών έχει ξεκινήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο του για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού. Ο «Mr Μig» βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με επιχειρηματίες που εμφανίζονται διατεθειμένοι να βοηθήσουν στο εγχείρημα που πρότεινε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα στο «Πεντελικόν».

Παράλληλα βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με ανθρώπους της «πρώην ΠΕΚ», oι οποίοι για τους λόγους που ανέφερε στη συνέντευξη του, δεν είχαν μπει στο προηγούμενο σχήμα της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό ενώ βέβαια υπάρχουν συζητήσεις και με τους νυν μετόχους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους εμφανίζονται θετικοί στο να βοηθήσουν οικονομικά.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης εμφανίζεται θετικός να συνεισφέρει οικονομικά, αυξάνοντας το ποσοστό του στην ΠΑΕ, ο Νικόλας Πατέρας, αν και έχει δηλώσει πως θέλει να απεμπλακεί από τα διοικητικά των «πρασίνων», δείχνει πρόθεση να βοηθήσει ορμώμενος από την αγάπη του για τον σύλλογο ενώ θετικοί εμφανίζονται και οι Ξυλάς και Νίκας, όπως επίσης και ο Ζολώτας, παρά τον άσχημο τρόπο που είχε αποχωρήσει από το σχήμα της περασμένης πολυμετοχικότητας.

Ερωτηματικό παραμένει το τι στάση θα κρατήσουν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και αν τελικά θα συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έτσι ώστε να κρατήσουν και το ποσοστό τους στην ΠΑΕ ή φυσικά εφόσον το επιθυμούν να το αυξήσουν. 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά και το... πράσινο φως που άναψε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποδεχόμενος τους όρους του, συζήτησε με τον Δημήτρη Γόντικα για τα διαδικαστικά που προκύπτουν πλέον, βάσει των νέων δεδομένων. Αυτά αφορούν κυρίως τεχνικά και νομικά θέματα, αναφορικά με την Γενική Συνέλευση.

Αν δηλαδή θα πρέπει να προκηρυχτεί νέα ή αν μπορεί σε αυτή που έχει ήδη προγραμματιστεί να ενταχθεί και το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ. Επειδή το θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο, από το πρωί οι «πράσινοι» εξετάζουν λεπτομερώς το καταστατικό της ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστώσουν ποια θα είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και φυσικά θα υπάρξει νέα επαφή του Δημήτρη Γόντικα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο για να τον ενημερώσει σχετικά.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, όπου ο κόσμος του Παναθηναϊκού αδημονεί και για το ντεμπούτο του Ρούντολφ Γκέργκελι, ο οποίος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων πλέον.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ένα σχήμα 4-4-2 με Τοτσέ και Ρούντολφ στην επίθεση, κάτι που ασφαλώς θα ξεκαθαρίσει στις προπονήσει των επόμενων ημερών.Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία