Πόλεμος χαρακωμάτων!

14/09/2011 • 19:19
Πόλεμος χαρακωμάτων!
  • shares
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν άφησε αναπάντηση την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου και με τοποθέτηση του, ξεκαθάρισε ότι «είναι τουλάχιστον άτοπο να απαιτεί να εξαιρείται από οποιαδήποτε κριτική»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Θα αναφερθώ ευθέως και στην ουσία των πραγμάτων. Από την πρώτη στιγμή, συμφώνησα στα ζητήματα του Παναθηναϊκού που δημοσίως έθεσε προς επίλυση ο κ. Βγενόπουλος.
 
Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε ότι βρέθηκε η νομική οδός έτσι ώστε στις 4 Οκτωβρίου, να μπορέσει ο συγκεκριμένος μέτοχος να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας, σε συνέχεια της εξώδικης απαίτησής του.  Επιπροσθέτως, για να ευνοήσω άμεσα τις εξελίξεις, παρέδωσα, επισήμως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς διάθεση των μετόχων, πλήρη στοιχεία για την ΓΗΠΕΛ.
 
Εύλογα προκαλεί εντύπωση, λίγες ώρες μετά την έμπρακτη απόδειξη των προθέσεών μου, η αιφνίδια δήλωση «αποχώρησής» του.
 
Την Δευτέρα, δέχτηκα προσωπική, σφοδρή και προσβλητική επίθεσή. Εντούτοις,
για το καλό του Παναθηναϊκού επέλεξα να μην απαντήσω δημόσια, αλλά δια της νομικής οδού. Προφανώς είναι τουλάχιστον άτοπο να θεωρεί ότι θα συνεχίσει να σπιλώνει και την ίδια στιγμή, ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος να απαιτεί να εξαιρείται από οποιαδήποτε κριτική.
 
Με την ιδιότητά μου ως μέτοχος, είχα προ πολλού δημοσίως επισημάνει τα αλόγιστα έξοδα, διαβλέποντας  την τραγική οικονομική πορεία της ομάδας. Έκτοτε δέχτηκα ανηλεή πόλεμο από όλες τις πλευρές, του ιδίου συμπεριλαμβανομένου, για τις ενστάσεις και τις θέσεις μου αυτές. Είναι καιρός πλέον να αναζητηθούν οι ευθύνες, σε αυτούς που δρομολόγησαν τις εξελίξεις, τις οποίες σήμερα προσπαθούν να αποδώσουν όπου αλλού εκτός των εαυτών τους".
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One