Προχωράει ο Βγενόπουλος

15/09/2011 • 08:11
Προχωράει ο Βγενόπουλος
  • shares
Έκτακτο Δ.Σ την Δευτέρα  (19/9) συγκαλεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να δρομολογηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Παρά τον θόρυβο και την απειλή περί αποχώρησης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν εγκαταλείπει το πλάνο του

Ο Μr. MIG όχι μόνο δεν ενημέρωσε την ΠΑΕ να φρενάρει την διαδικασία μετά τα όσα υποστήριζε στην δήλωσή του αλλά είχε τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της Τετάρτης με τον Δημήτρη Γόντικα, όπου του τόνισε ότι επιθυμεί να προχωρήσει άμεσα όλες τις εξελίξεις .

Στο έκτακτο ΔΣ της Δευτέρας θα οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι η 4η Οκτωβρίου και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Ο Βγενόπουλος αναμένεται να τοποθετηθεί εκ νέου μέσα στην ημέρα (15/9) απαντώντας στην τελευταία δήλωσε του Γιαννη Βαρδινογιάννη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.