Βροχές και χιόνια στην Ελλάδα τη Δευτέρα

Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές περιμένουμε τη Δευτέρα 31/12/2018, αρχικά στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και από το απόγευμα στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας, με εξαίρεση περιοχές της Βορειοανατολικής Ελλάδας.

Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές,  καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές περιμένουμε τη Δευτέρα 31/12/2018, αρχικά στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και από το απόγευμα στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας, με εξαίρεση περιοχές της Βορειοανατολικής Ελλάδας. Τις βραδυνές ώρες, ξημερώματα Πρωτοχρονιάς,  θα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ τα χιόνια θα κατέβουν και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 3 έως 10 και τοπικά 11 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 0 έως 7 στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 12 και τοπικά 13 στη Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 13 στο Βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά τμήματα οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα Βορειοανατολικά έως 6 με 7 και τοπικά από το βράδυ 8 με 9 μποφόρ, ενώ νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Πηγή: www.weather.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.