Στη λίστα της ΑΕΚ ο Περέιρα

Την περίπτωση του Ματέους Περέιρα φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Την περίπτωση του Ματέους Περέιρα φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μελετάει την περίπτωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, την οποία έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους παίκτες, που έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ένωση για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο 22χρονος παίκτης ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία τον είχε παραχωρήσει στην αρχή της σεζόν στη Νυρεμβέργη, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Ο Περέιρα είχε επτά συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα και θέλει να αποχωρήσει, προκειμένου να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη έως το καλοκαίρι και τότε να αποφασίσει το αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν, που πιθανότατα θα μπει στη συμφωνία της με τους Πορτογάλους.

Ο Περέιρα είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου και δε θα πιάσει θέση ξένου. Ο 22χρονος παίκτης αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής και είναι αριστεροπόδαρος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.