Κρατάει τους Οικονόμου και Λόπες

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει προχωρήσει σημαντικά τις υποθέσεις των Μάριου Οικονόμου και Έλντερ Λόπες, προκειμένου να παραμείνουν οι δυο ποδοσφαιριστές και τη νέα σεζόν στα Σπάτα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει προχωρήσει σημαντικά τις υποθέσεις των Μάριου Οικονόμου και Έλντερ Λόπες, προκειμένου να παραμείνουν οι δυο ποδοσφαιριστές και τη νέα σεζόν στα Σπάτα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Μπολόνια, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι “κιτρινόμαυροι” θα καταβάλουν στην ιταλική ομάδα το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, για τον διεθνή αμυντικό. 

Τα συγκεκριμένα χρήματα είναι λιγότερα από όσα προέβλεπε η ρήτρα, που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες, το περασμένο καλοκαίρι. Η Μπολόνια φέρεται να προτιμάει να πάρει λιγότερα χρήματα, αρκεί αυτά να της καταβληθούν σε ρευστό και άμεσα, παρά να περιμένει να πάρει το ποσό που προέβλεπε η συμφωνία σε δόσεις. 

Παράλληλα, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε προφορική συμφωνία και με τον μάνατζερ του Έλντερ Λόπες, για το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου μπακ. Ο Λόπες μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν, αποφασίστηκε να του προταθεί νέο συμβόλαιο. 

Τέλος, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ, το προσεχές καλοκαίρι. Ο παίκτης της Ζελέζνισταρ θα συνοδεύεται από τον πατέρα του και πρώην παίκτη των “κιτρινόμαυρων” Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.