Λουτσέσκου: “Όλοι οι προπονητές έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει την απομάκρυνση του Νικολάε Ντίκα από την τεχνική ηγεσία της Στεάουα Βουκουρεστίου και υπογράμμισε πως όλοι οι προπονητές έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει την απομάκρυνση του Νικολάε Ντίκα από την τεχνική ηγεσία της Στεάουα Βουκουρεστίου και υπογράμμισε πως όλοι οι προπονητές έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ συμβούλεψε τον πρώην πλέον τεχνικό της ομάδας του Βουκουρεστίου, να πάρει την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας, ως μια εμπειρία για την μετέπειτα καριέρα του. 

Αρχικά, ο Λουτσέσκου δήλωσε στην ιστοσελίδα “telekomsport.ro”: “Ήταν μια απόφαση της διοίκησης, λυπάμαι για τον Ντίκα. Ελπίζω να καταλάβει ότι όλο αυτό είναι ένα μέρος της ζωής του προπονητή και μέσα από αυτή την εμπειρία να μάθει και να γίνει πιο δυνατός. Όλοι οι μεγάλοι προπονητές, ακόμα και αυτοί με τους περισσότερους τίτλους περνούν δύσκολες καταστάσεις κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει και να μην νιώσει απογοήτευση”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μιχάι Τεζά, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Στεάουα Βουκουρεστίου: “Δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, όμως από όσα έχω ακούσει είναι ένας σοβαρός προπονητής και αυτό που μένει είναι να αποδείξει την αξία του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.