Ενισχύση με Λιάπη για Ηρακλή

Με τον 24χρονο σούτινγκ γκαρντ Μιχάλη Λιάπη ενισχύθηκε ο Ηρακλής. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έπαιζε ως το φθινόπωρο στην ισλανδική Γκρίνταβικ.

Με τον 24χρονο σούτινγκ γκαρντ Μιχάλη Λιάπη ενισχύθηκε ο Ηρακλής. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έπαιζε ως το φθινόπωρο στην ισλανδική Γκρίνταβικ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της Ομάδας μας του διεθνούς γκαρντ Μιχάλη Λιάπη (11/03/1995, ύψους 1.92), που θα την ενισχύσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αθλητής μετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Ομάδας μας για τους επόμενους αγώνες της. Ο Μιχάλης Λιάπης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΕΟ Σταυρούπολης. Το 2009 εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι της ίδιας σεζόν συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ Παίδων της Τουρκίας, με τη φανέλα της Εθνικής μας Ομάδας. Το 2016 συνέχισε την καριέρα του στον Κολοσσό Ρόδου και την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στη Ρουμανική Πολιτέκνικα Ιάσι. Το καλοκαίρι συμφώνησε με την Ισλανδική Γκρίνταβικ, απ’ όπου και αποχώρησε το φθινόπωρο.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο iraklis-bc.gr ο Μιχάλης Λιάπης τόνισε πως: “Είναι πολύ ευχάριστο για μένα που συνεχίζω την καριέρα μου σε μια τόσο μεγάλη Ομάδα όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Εύχομαι σε όλους υγεία, χρόνια πολλά και στην Ομάδα μας να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Όλοι μας, παίκτες, διοίκηση και κόσμος πιστεύω ότι το θέλουμε πολύ και θα το καταφέρουμε!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.