[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία “Spider-Man: Into the Spider-Verse/Spider-Man: Μέσα στο Αραχνοσύμπαν”

Ένα σύμπαν με πάνω από έναν μασκοφόρο.Είστε λάτρεις των animation, των κόμικ και του Spider-Man;...

Ένα σύμπαν με πάνω από έναν μασκοφόρο.

Είστε λάτρεις των animation, των κόμικ και του Spider-Man; Τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσάς γιατί το IGN Greece σε συνεργασία με την Feelgood σας χαρίζουν μοναδικά συλλεκτικά δώρα από την πιο λαχταριστά ανανεωμένη animation περιπέτεια του αγαπημένου ήρωα.

Η νέα συνεργασία των Marvel και Sony φέρνει στη μεγάλη οθόνη τον Spider-Man, αυτήν τη φορά σε animation μορφή και με πρωταγωνιστή τον Miles Morales, έναν νεαρό που θα γίνει ο Spider-Man σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τους Bob Persichetti, Peter Ramsey και Rodney Rothman, με το σενάριο να υπογράφουν οι Phil Lord (Lego Movie, 21 Jump Street) και Rothman. Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία χρειάστηκε 140 animators για να δημιουργηθεί, τη μεγαλύτερη ομάδα από animators που δημιουργήθηκε ποτέ σε ταινία της Sony Pictures Animation. Πράσινο φως έχει πάρει ήδη ένα sequel καθώς και διάφορα spin-off.

Στην ταινία θα ακούσουμε τις φωνές των Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Jake Johnson, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez και Lily Tomlin, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας και μεταλγωττισμένη.

Δώρα

5 set τσάντες ώμου + phone bumpers + καλώδιο φορτιστη

Ο μισός Αφροαμερικανός μισός Πορτορικανός έφηβος Miles Morales ζει στο Μπρούκλιν και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν. Η ζωή του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη και αποκτά υπερδυνάμεις. Εντωμεταξύ, ο δαιμόνιος Kingpin έχει κατασκευάσει έναν πυρηνικό επιταχυντή που ανοίγει την πύλη σε άλλα παράλληλα σύμπαντα, έλκοντας διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man στον κόσμο του Miles. Ο νεαρός θα μάθει να αποδέχεται τις προκλήσεις και τις ευθύνες ενός υπερήρωα, ενώ θα καταλάβει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει τη μάσκα του ήρωα και να αναλάβει δράση για καλό σκοπό.

13 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood. Μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D.

Επίσημοι κανόνες.

Πάρε μέρος

ΝΙΚΗΤΕΣ

Στελιος Κατζίδης
Τάσος Τσελιος
Βασω Θεοδορακαπουλου
Kostas Tsenkelidis
Katerina Ntespoti

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.