Πρεμιέρα στη νέα κινηματογραφική χρονιά με «άρωμα» όσκαρ

Εντυπωσιακά μας υποδέχεται η πρώτη Κινηματογραφική Εβδομάδα του 2019, με επτά καινούργιες ταινίες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες, αρκετές εκ των οποίων αποτελούν μία αξιόλογη επιλογή. Πρόκειται κυρίως για δημιουργίες που μας έρχονται από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν καθ' όλη την περίοδο των Βραβείων, τόσο στις Χρυσές Σφαίρες, όσο και στα...

Εντυπωσιακά μας υποδέχεται η πρώτη Κινηματογραφική Εβδομάδα του 2019, με επτά καινούργιες ταινίες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες, αρκετές εκ των οποίων αποτελούν μία αξιόλογη επιλογή. Πρόκειται κυρίως για δημιουργίες που μας έρχονται από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν καθ’ όλη την περίοδο των Βραβείων, τόσο στις Χρυσές Σφαίρες, όσο και στα επερχόμενα Όσκαρ.

Τέσσερις είναι οι ταινίες που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα, με την εξαιρετική Νικόλ Κίντμαν, το «Βαποράκι» του Κλιντ Ίστγουντ, το «Πράσινο Βιβλίο» του Πίτερ Φάρελι, με τους Βίγκο Μόρτενσεν και Μαχερσάλα Άλι, καθώς και το νέο σπουδαίο φιλμ «Η Άγρια Αχλάδια» του Τούρκου σκηνοθέτη, Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν. Αναλυτικά:

«Destroyer» (2018) της Καρίν Κουσάμα (Η.Π.Α.)

Πριν από 16 χρόνια, η ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες Έριν Μπελ πήγε σε μυστική αποστολή στην Καλιφόρνια με σκοπό να εισχωρήσει σε μια συμμορία με αρχηγό τον τρομακτικό Σίλας. Όταν μια από τις βίαιες ληστείες τους αποτυγχάνει, η κάλυψη της Έριν χάνεται και ο Σίλας διαφεύγει. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Σίλας επιστρέφει πιο δυνατός και πιο επικίνδυνος από ποτέ, έχοντας καταστρώσει το σχέδιο της μεγαλύτερης τραπεζικής ληστείας στην ιστορία των ληστειών. Αυτή τη φορά όμως η Έριν θα τον σταματήσει.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.