Έμπλεξε σε κόντρα για τον Ντόντσιτς ο Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξαπέλυσε αιχμές κατά όσων είχαν εναντιωθεί στην άποψή του πως ο Λούκα Ντόντσιτς θα ήταν ο ρούκι της σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξαπέλυσε αιχμές κατά όσων είχαν εναντιωθεί στην άποψή του πως ο Λούκα Ντόντσιτς θα ήταν ο ρούκι της σεζόν στο ΝΒΑ. Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ο Στίβεν Έι Σμιθ, για τον οποίο ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν έχει ιδέα από μπάσκετ.

Χαρακτηριστικά, ο Μπλατ τόνισε: “Το έλεγα σε όλους πως αυτός ήταν ο κορυφαίος της περσινής φουρνιάς. Ο Στίβεν Έι Σμιθ δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, έλεγε πως το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη θα πάει στα χέρια του Ντεάντρε Άιτον”.

Από την πλευρά του ο Σμιθ απάντησε μέσω Twitter γράφοντας: “Λοιπόν, συγχαρητήρια κόουτς Μπλατ. Αλήθεια βγήκες μπροστά με αυτό που είπες. Είμαι “ανίδεος” επειδή πίστεψα πως οι Σανς έπρεπε να πάρουν ένα ταλέντο ύψους 2,16 μέτρων από έναν 19χρονο που δεν είχα δει ποτέ; Εντάξει! Θα το δεχτώ. Αλλά με μία ερώτηση. Είσαι έτοιμος να πεις ανίδεους και τους φίλους σου στους Κινγκς που επέλεξαν τον Μπάγκλεϊ αντί του Ντόντσιτς στο Νο.2; Χάρηκα που άκουσα για εσάς, κύριε!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.