Σενάρια για δανεισμό και του Φετφατζίδη

Αυξάνεται ο αριθμός των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν από το λιμάνι τις προσεχείς ημέρες, με τη μορφή δανεισμού.

Αυξάνεται ο αριθμός των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν από το λιμάνι τις προσεχείς ημέρες, με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη σχετική λίστα έχει προστεθεί και το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος δεν αναμένεται να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, στο δεύτερο μισό της εφετινή σεζόν, από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως έδωσε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος όμως δεν της εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, στη λίστα για δανεισμό φέρεται να έχει συμπεριληφθεί και το όνομα του Γιάννη Μασούρα, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της εφετινή σεζόν. Στη σχετική λίστα βρίσκονται ήδη τα ονόματα των Ανδρούτσου, Βρουσάι, Νικολάου, Μάνου και Σεμπά. Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ του Ολυμπιακού, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός των παικτών, που βρίσκονται στη διάθεση του Μαρτίνς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.