Το CW παραγγέλνει πιλοτικό επεισόδιο για την Batwoman

H Ruby Rose θα επιστρέψει.Η Batwoman του CW, την οποία υποδύεται η Ruby Rose, κατάφερε να κλείσει...

H Ruby Rose θα επιστρέψει.

Η Batwoman του CW, την οποία υποδύεται η Ruby Rose, κατάφερε να κλείσει πιλοτικό επεισόδιο στο κανάλι από τα χέρια του David Nutter (Game of Thrones).

Όπως γράφει το EW, το πιλοτικό επεισόδιο θα ακολουθήσει το crossover event της DC που εισήγαγε την χαρακτήρα στο Arrowverse πριν μερικές εβδομάδες.

H επίσημη περίληψη της σειράς έχει ως εξής: “Οπλισμένη με πάθος για δικαιοσύνη και λέγοντας πάντα τη γνώμη της, η Kate Kane οδεύει στους δρόμους της Gotham ως Batwoman, μια ανοιχτά ομοφυλόφιλη και υψηλού επιπέδου εκπαιδευμένη κοπέλα, για να ξετρυπώσει τους εγκληματίες της πόλης. Αλλά μην την αποκαλέσετε ηρωίδα. Η Kate πρέπει να νικήσει τους δικούς της δαίμονες πριν απαντήσει στο κάλεσμα και γίνει το σύμβολο ελπίδας της Gotham”.

Όπως προαναφέραμε, το πιλοτικό επεισόδιο έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Emmy, David Nutter. Ο Nutter έχει σκηνοθετήσει για το “Game of Thrones” για το “The Rains of Castamere” (The Red Wedding) και θα δούμε κι άλλα επεισόδια τού στην επερχόμενη τελευταία σεζόν του show.

Ο Nutter είναι γνωστός στο Χόλιγουντ για την επιτυχία που έχουν τα πιλοτικά επεισόδια που σκηνοθετεί, καθώς πολλές σειρές ξεκίνησαν από τα χέρια του, όπως τα “The Flash”, “Arrow”, “The Mentalist”, “Supernatural”, “Without a Trace” και “Smallville”.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.