Οικονόμου: “Κίνητρο έχουμε σε όλα τα ματς” (video)

Ο Άγγελος Οικονόμου μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη τονίζοντας πως κάθε ματς αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας του.

Ο Άγγελος Οικονόμου μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη τονίζοντας πως κάθε ματς αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας του.

Για την προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη: “Είχαμε κάποιες ημέρες ρεπό, ξεκουραστήκαμε, είδαμε τις οικογένειές μας και εδώ και μία εβδομάδα έχουμε επιστρέψει εντατικά στις προπονήσεις. Πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι όταν ξεκινήσει ο αγώνας για να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για το αν έχουν επιπλέον κίνητρο λόγω του ότι είναι ένα ντέρμπι της Κρήτης: “Κάθε αγώνας για εμάς είναι ένα κίνητρο. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα της Κρήτης. Έχουμε συναντηθεί ξανά και σε φιλικά και πέρυσι στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε αυτό το ματς και πιστεύω πως το περιμένει και ο κόσμος όσο εμείς”.

Για το τι ξεχωρίζει από τον Εργοτέλη: “Γνωρίζουμε πως ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα, δουλεύει σωστά, έχουν καλή ομάδα, καλούς παίκτες, έναν νέο προπονητή. Τον αντιμετωπίσαμε και φέτος δύο φορές στην προετοιμασία, οπότε ξέρουμε περίπου τι μας περιμένει. Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.