Με… καπετάνιο τον Ματία Μπινότο η Ferrari

Η Ferrari με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι η συνεργασία της με τον Αριβαμπένε λύθηκε κοινή συναινέση και πως τη θέση του θα πάρει ο Ματία Μπινότο.

Γράφτηκε και προκάλεσε συζητήσεις. Όλοι περίμεναν την επιβεβαίωση κι αυτή ήρθε σχεδόν μία μέρα μετά. Είναι πλέον επίσημο το διαζυγίου της Ferrari με τον Αριβαμπένε. 

Η Ferrari με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι η συνεργασία της με τον πρώην πια επικεφαλής λύθηκε κοινή συναινέση και πως τη θέση του θα πάρει ο Ματία Μπινότο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Μετά από τέσσερα χρόνια αδιάκοπης δέσμευσης και αφοσίωσης, ο Μαουρίτζιο Αριβαμπένε αποχωρεί από την ομάδα. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού μετά από μεγάλη σε διάρκεια συζήτηση.

Η Ferrari θέλει να ευχαριστήσει τον Μαουρίτσιο για την πολύτιμη συμβολή του στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ομάδας τα τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον του.

Ταυτόχρονα, ο Ματία Μπινότο θα αναλάβει τη θέση του προέδρου της Scuderia Ferrari. Όλα τα τεχνικά μέρη θα συνεχίσουν να δίνουν αναφορά απευθείας στον Ματία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.