Ξεκαθαρίζει η υπόθεση Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα της μετεγγραφής του στην Αλ Ιτιχάντ, η οποία έχει έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα της μετεγγραφής του στην Αλ Ιτιχάντ, η οποία έχει έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του. Οι Άραβες προσφέρουν στον Σέρβο επιθετικό συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ, για συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών. Παράλληλα, η αραβική ομάδα θα καλύψει και τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, η οποία είναι δέκα εκατομμύρια ευρώ, όμως δε θα καλύψει το ποσό άμεσα, αλλά θα το καταθέσει σε δόσεις. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει να του καταβληθεί το ποσό ολόκληρο, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σέρβου επιθετικού. Ο Πρίγιοβιτς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την αραβική ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί η συγκατάθεση του “Δικέφαλου” του Βορρά, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα συναντηθεί ο παίκτης με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να του ζητήσει να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του, καθώς ο 28χρονος επιθετικός θέλει να αποδεχτεί την εξαιρετική πρόταση των Αράβων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.