Ακόμα ένα trailer από το ερχόμενο “Captain Marvel”

Δύο μήνες ακόμα.Τα πλέι-οφ του Εθνικού Κυπέλλου Κολεγιακού Ποδοσφαίρου της Αμερικής έκρυβαν και...

Δύο μήνες ακόμα.

Τα πλέι-οφ του Εθνικού Κυπέλλου Κολεγιακού Ποδοσφαίρου της Αμερικής έκρυβαν και μία έκπληξη για τους φαν των σούπερ- ηρώων. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν ακόμα ένα trailer από την ερχόμενη ταινία, “Captain Marvel”.

Το πιο πρόσφατο trailer επικεντρώνεται κυρίως στην Carol Danvers/ Captain Marvel και τον νεώτερο, σε ηλικία, Nick Fury, αλλά μας δίνει και μερικές στιγμές από άλλα γνωστά πρόσωπα.

Μέσα στο βίντεο συζητήθηκαν, επιπλέον, και οι δύο εξωγήινες φυλές που ακούμε εδώ και καιρό για την ταινία, τους Kree και Skrull. Η υπόθεση της ταινίας θα μας ταξιδέψει στην εποχή του πολέμου μεταξύ Kree και Skrull, όταν η Carol Danvers, ή Vers για τους Kree, θα χρειαστεί τη διαγαλαξιακή του ομάδα που έχει αναλάβει την προστασία του πλανήτη Hala και ολόκληρης της αυτοκρατορίας των Kree.

Οι Agent Coulson και Ronan the Accuser δεν έλειπαν από το trailer, όπως και ο μυστηριώδης χαρακτήρας του Jude Law, για τον οποίο μάθαμε νωρίτερα μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Η ταινία θα μας ταξιδέψει σε ένα παρελθόν, αρκετά μακριά από την ιστορία που έχουμε δει μέσα από το franchise των “Avengers”, ωστόσο την πρεμιέρα της θα κάνει σχεδόν ένα μήνα πριν από το πολύ-αναμενόμενο “Avengers: Endgame”, στο οποίο η Captain Marvel θα κάνει τη δεύτερη της εμφάνιση στον κόσμο του MCU. Το “Captain Marvel” έρχεται στους κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου του 2019, και το “Avengers: Endgame” ακολουθεί, στις 26 Απριλίου, 2019.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace και Jude Law.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.