Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να διατηρήσει “ζωντανές” τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD).

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να διατηρήσει “ζωντανές” τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD). Οι “κιτρινόμαυροι” ταξίδεψαν στα Ιωάννινα με τους Μπακασέτα και Κρστίτσιτς στην αποστολή τους, όμως δύσκολα θα βρεθούν οι δυο παίκτες στο βασικό σχήμα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν την ισοπαλία 1-1 με τον Κισσαμικό για το κύπελλο Ελλάδος και ζήτησε μόνο τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ουζουνίδης αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδος με τον Μπάρκα στην εστία και τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Άλεφ και Τσόσιτς να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος και Μπογέ θα αγωνιστούν στα άκρα, με τον Λιβάγια να αγωνίζεται πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.