Μπακασέτας: “Όλοι με στήριξαν πολύ” (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέφερε μετά τη νίκη στο ματς των Ζωσιμάδων πως προσπαθεί κάθε φορά να δίνει τον καλύτερό του εαυτό αν και του έλειπε ρυθμός.

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέφερε μετά τη νίκη στο ματς των Ζωσιμάδων πως προσπαθεί κάθε φορά να δίνει τον καλύτερό του εαυτό αν και του έλειπε ρυθμός. 

Εκτός αυτού, ο παίκτης της Ένωσης μίλησε και για την περιπέτεια που είχε αίσιο τέλος με την ανανέωσή του αναφέροντας πως πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα, με έντονα συναισθήματα αλλά καμία στιγμή δεν αισθάνθηκε άσχημα στην ομάδα, ούτε κάποιος του συμπεριφέρθηκε με άσχημο τρόπο. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπήρξε ένα πολύ δύσκολο διάστημα όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλους τους παίκτες γιατί όταν φεύγουν από μια ομάδα βασικά στελέχη επηρεάζονται και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος.

Εγώ έκανα προπονήσεις και προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Στην αρχή δεν περίμενα ότι θα ξεκινήσω σήμερα αλλά ύστερα είδα ότι δεν υπάρχει δικαιολογία. Σίγουρα μου έλειπε ο ρυθμός αλλά η παρουσία σου μέσα στο γήπεδο δεν αλλάζει.

Έπρεπε να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό αλλά δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανένα, μόνο στον εαυτό μου. Ήδη έχω αποδείξει πολλά πράγματα. Χειρίστηκα πολύ καλά την κατάσταση. Ήταν δύσκολες στιγμές στην αρχή αυτής της κατάστασης, μου πήρε καιρό να συμφιλιωθώ μαζί της αλλά μετά σκέφτηκα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τέτοιες καταστάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσαρμόστηκα και προχώρησα. 

Με βοήθησε πολύ η συμπεριφορά των συμπαικτών μου και του κόσμου. Είχα πολύ μεγάλη στήριξη. Ωρίμασα μέσα από αυτή τη διαδικασία Τώρα κάνουμε μια καινούρια αρχή, ξεκινήσαμε καλά και μακάρι να υπάρξουν και άλλες θετικές εξελίξεις. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.