Γαλλικές αποστολές για τους “Δικέφαλους”

Οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Ντιζόν (19:30 Novasports2HD) και Ναντέρ (21:30), στις αναμετρήσεις τους για την ενδέκατη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Ντιζόν (19:30 Novasports2HD) και Ναντέρ (21:30), στις αναμετρήσεις τους για την ενδέκατη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League. Η Ένωση θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τη γαλλική ομάδα, με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να συνεχίζει τη “μάχη” της για την κατάληψη της πρώτης θέσης του τρίτου ομίλου. Μοναδική απουσία για την ομάδα του Μπάνκι θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς. Η Ντιζόν έχει μέχρι στιγμής 3-7 νίκες στη διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του καλείται να φύγει με τη νίκη από τη Γαλλία, στην αναμέτρηση με τη Ναντέρ, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι “ασπρόμαυροι” είχαν κερδίσει τους Γάλλους στο πρώτο ματς με 83-82. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών για την αναμέτρηση του δευτέρου ομίλου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.