Χρυσικόπουλος: “Τα ριμπάουντ…”

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του και ο Λίνος Χρυσικόπουλος έκανε ειδική αναφορά στα χαμένα ριμπάουντ για την ήττα από τη Ναντέρ.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του και ο Λίνος Χρυσικόπουλος έκανε ειδική αναφορά στα χαμένα ριμπάουντ για την ήττα από τη Ναντέρ.
 
«Γνωρίζαμε από την αρχή του αγώνα ότι τα ριμπάουντ θα είναι το κλειδί του αγώνα. Είχαμε 10 λιγότερα ριμπάουντ, ενώ εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα, κάτι που δεν είναι αποδεκτό. Σε όλες τις άλλες στατιστικές κατηγορίες ήμασταν λίγο ή πολύ στα ίδια νούμερα με τους αντιπάλους μας, οπότε η διαφορά προέκυψε από τα ριμπάουντ. Εκτός αυτού, η Ναντέρ είχε ένα διάστημα 3 λεπτών στο τέταρτο δεκάλεπτο που έβαλε δύσκολα σουτ και σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αυτό είναι αρκετό να κάνει τη διαφορά»
 
Για την «αφλογιστία» του ΠΑΟΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο, για περισσότερο από πέντε λεπτά, επισήμανε: «Η Ναντέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να παίξει σκληρή άμυνα. Πιστεύω ότι αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό ότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, μας οδήγησε σε αυτό το διάστημα χωρίς πόντο».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.