Σάκχοφ: “Νίκη με τον Πανιώνιο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο” (vid)

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιεβχέν Σάκχοφ μίλησε στον Κωστή Μπότσαρη και τον Γιάννη Πάγκο σχετικά με το αν εστάλη κάποιο μήνυμα από τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Αστέρα, τον τραυματισμό του στο συγκεκριμένο ματς, την μετά Πρίγιοβιτς εποχή στην ομάδα αλλά και το μέλλον του στο "Δικέφαλο του βορρά."

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιεβχέν Σάκχοφ μίλησε στον Κωστή Μπότσαρη και τον Γιάννη Πάγκο σχετικά με το αν εστάλη κάποιο μήνυμα από τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Αστέρα, τον τραυματισμό του στο συγκεκριμένο ματς, την μετά Πρίγιοβιτς εποχή στην ομάδα αλλά και το μέλλον του στο “Δικέφαλο του βορρά.”

Τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ το τρίποντο στην Τρίπολη…

“Θα μας βοηθήσει πολύ αυτή η νίκη τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά καθώς αυτό ήταν το πρώτο μας θετικό αποτέλεσμα στον δεύτερο γύρο. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας.”

Για τον τραυματισμό του στο ματς με τον Αστέρα

“Είμαι καλά, ήταν ένα δυνατό χτύπημα αλλά αυτό το φάουλ ήταν καθοριστικό για μας καθώς εκεί ακριβώς ξεκλείδωσε το ματς και άνοιξε ο δρόμος για να πάρουμε τη νίκη.”

Αν πίστευε ότι θα πετύχαινε το γκολ ο Βιερίνια σε εκείνο το φάουλ…
“Δεν παρακολουθούσα γιατί ήμουν με τον γιατρό. όταν όμως κατάλαβα ότι μπήκε το γκολ, ξέχασα τον πόνο και πήγα κι εγώ να πανηγυρίσω με την υπόλοιπη ομάδα.”

Για την πίεση που ένιωθε η ομάδα με τον Αστέρα…

“Στην Τρίπολη νιώθαμε πίεση από το πρώτο λεπτό του αγώνα καθώς είχαμε στο μυαλό μας το ματς με την Παναχαϊκή. Μετά το πρώτο γκολ μας έφυγε το άγχος και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε εξαιρετική ψυχολογία για τη συνέχεια.”

Για τα διαφορετικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα της Τρίπολης…

“Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε από τα πρώτα λεπτά να βάλουμε γκολ αλλά δεν τα καταφέρναμε και αυτό μας κρατούσε πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα ακριβώς επειδή βρισκόταν πίσω στο σκορ υποχρεώθηκε να ανοιχτεί κι έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κι άλλα γκολ.”

Για τη μετά-Πρίγιοβιτς εποχή στον ΠΑΟΚ…

“Υπάρχει σίγουρα αλλαγή στην ομάδα, αυτό όμως δεν θα μας αλλάξει, ούτε θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ο τρόπος ανάπτυξης και όχι η ουσία του παιχνιδιού μας.”

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο…

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος θα έρθει στην Τούμπα για το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι για να πάρουμε τη νίκη και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.”

Για το ενδιαφέρον της Βίντι για την απόκτησή του…

“Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ, είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.