Σήμερα η παρουσίαση του Toumbe Special Edition

Στις 18.00 στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πολύ ιδιαίτερου λευκώματος που ετοίμασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την προηγούμενη σεζόν, με σημείο αναφοράς και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παραστεί κι ως ομιλητής ο Δημήτρης Πέλκας

Στις 18.00 στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πολύ ιδιαίτερου λευκώματος που ετοίμασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την προηγούμενη σεζόν, με σημείο αναφοράς και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παραστεί κι ως ομιλητής ο Δημήτρης Πέλκας. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ: «Ο ιδρώτας της φανέλας, ο κόπος των ποδοσφαιριστών, τα δάκρυα της χαράς, αλλά και της απογοήτευσης, αναμειγνύονται με τη μυρωδιά του χαρτιού σε μια μοναδική δημιουργία ιστορικής σημασίας.Το Toumba Special Edition αποτελεί ένα λεύκωμα καταγραφής ενός σημαντικού χρόνου στην ιστορία του συλλόγου.
Ένα βιβλίο που στις 736 σελίδες του αποτυπώνει την πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και συστήνει τα πρόσωπα της σεζόν 2018–19 υπό το δικό του διαφορετικό πρίσμα.
Το Toumba Special Edition, επίσης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα τις εικόνες κατάκτησης του Κυπέλλου μέσα από την ταινία «Final 2018 – The Movie» κάνοντας δικό σας το συλλεκτικό DVD».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.