Ο “λύκοι” κατάπιαν τις “αλεπούδες”!

Συναρπαστικό κι απρόοπτο από το θεαματικό ξεκίνημά του ως το φινάλε ήταν στο στάδιο «Μουλινό» το παιχνίδι ανάμεσα στην Γουλβς και την Λέστερ που έληξε με σκορ 4-3 χάρις τον οίστρο του Πορτογάλου επιθετικού Ντιέγο Ζότα!

Συναρπαστικό κι απρόοπτο από το θεαματικό ξεκίνημά του ως το φινάλε ήταν στο στάδιο «Μουλινό» το παιχνίδι ανάμεσα στην Γουλβς και την Λέστερ που έληξε με σκορ 4-3.

Οι «λύκοι» μπήκαν φουριόζοι και μέσα στα πρώτα 13 λεπτά ευτύχησαν να σημειώσουν δύο τέρματα. Το πρώτο με τον καλύτερο παίκτη του, Πορτογάλο Ντιόγο Ζότα μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά και το δεύτερο – πάλι από σέντρα του Ζοάο Μουτίνιο – σε μια ακόμη φάση όπου ο γκολκίπερ Σμάϊχελ έδειξε πως δεν ήταν στις καλές του απόψε, όπως και οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας του!

(το δεύτερο γκολ της Γουλβς)


Βέβαια στο 40ο λεπτό ο Σμάϊχελ κράτησε την ομάδα του όρθια αποκρούοντας δύσκολα ενέργεια του Μεξικάνου Ραούλ Χιμένεζ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντιέγκο Ζότα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του από Μόργκαν.
Ο Κλοντ Πιέλ ήθελε μια ανάσα στο δεύτερο ημίχρονο και τη βρήκε νωρίς όσο το χρειάζονταν οι «αλεπούδες». Ο Βάρντι πέρασε στον Γκρέϊ κι αυτός μείωσε σε 2-1 στο 47’ με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, o Χάρβεϊ Μπαρνς σούταρε η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κοάντι τόσο ώστε να μην μπορέσει να παρέμβει ο Πατρίσιο.

To 2-2 «αγρίεψε» τον ρυθμό του αγώνα και στο 64ο λεπτό ο Ζότα αξιοποιώντας μεταβίβαση ενός άλλου συμπατριώτη του, του Νέβες, έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους.

Στο 86ο λεπτό ο Τζαμαϊκανός αμυντικός Μόργκαν πήρε.. παραμάζωμα τρεις αντιπάλους έπειτα από χτύπημα φάουλ του Μάντισον κι έκανε το 3-3
.

Όμως ο Χότα ήθελε το κάτι παραπάνω «σφραγίζοντας» με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον τίτλο – όπως δίκαια του απονέμεται – του MVP. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από μεταβίβαση του Ραούλ Χιμένες διαμόρφωσε το τελικό 4-3 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.