Σάρι: «Σήμερα υπογράφει ο Ιγκουαΐν»

Ο Μαουρίσιο Σάρι επιβεβαίωσε ότι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα υπογράψει το συμβόλαιο του στη Τσέλσι σήμερα, αλλά δεν θα παίξει απέναντι στην Τότεναμ την Πέμπτη.

Ο Μαουρίσιο Σάρι επιβεβαίωσε ότι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα υπογράψει το συμβόλαιο του στη Τσέλσι σήμερα, αλλά δεν θα παίξει απέναντι  στην Τότεναμ την Πέμπτη.
Στη συνέντευξη Τύπου, παραμονές του 2ου ημιτελικού του Λιγκ Καπ, με την Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Σάρι  αναφέρθηκε στον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο λονδίνο  ημέρα που ο επιθετικός της Γιουβέντους έφτασε στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Τσέλσι.
«Είναι πολύ δυνατός επιθετικός, ειδικά στην πρώτη μου σεζόν στη Νάπολι, έπαιξε καταπληκτικά», εξήγησε ο Ιταλός τεχνικός.

«Έκανε τη δουλειά του πολύ καλά. Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου. Έχει την κατάλληλη εμπειρία να παίξει εδώ.
Πιστεύω ότι θα υπογράψει σήμερα. Ελπίζω ότι θα αρχίσει να σκοράρει για μας. Ξέρω ότι είχε κάποιες δυσκολίες αυτή τη σεζόν, αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στην καλύτερη του φόρμα.
Νομίζω ότι είναι αδύνατον να παίξει με την Τότεναμ. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα. Πρέπει να μιλήσω με το γιατρό και την ομάδα γι΄ αυτό. Δεν έχω δει ακόμη τον ποδοσφαιριστή».

Ο Σάρι ερωτήθηκε για την κακή φόρμα που βρίσκεται φέτος ο 31χρονος επιθετικός που είχε ως αποτέλεσμα να διακόψει τον δανεισμό του η Μίλαν.
«Θέλει να κερδίζει πάντα, τα τελευταία πέντε χρόνια μόνο δύο φορές έχει χάσει την καλή του φόρμα. Έχει πνεύμα νικητή»,  κατέληξε ο προπονητής των «μπλε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.