Ανοικτό του Ελ Καντουρί

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δελεάζεται από τις προτάσεις που έχει από την Ιταλία, ενώ ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα ότι επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στον ΠΑΟΚ

Βροχή πέφτουν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες από την Ιταλία σχετικά με το ενδεχόμενο μετακόμισης του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ σε ομάδα της χώρας. Τελευταίο, αυτό που δημοσιεύτηκε από ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με την Πάρμα πριν λίγες ώρες, το οποίο υποστηρίζει ότι μετά τον ερχόμενο αγώνα των “ασπρόμαυρων” με τον ΟΦΗ για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο παίκτης ελευθερώνεται και θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα.
Ο Ρασβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινό (22/1) παιχνίδι του “Δικέφαλου” με την Παναχαϊκή υποστήριξε ότι επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στην ομάδα, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Ο Μαροκινός, όμως, δείχνει να δελεάζεται από τις προτάσεις που έχει από ομάδες της γειτονικής χώρας και αυτό το γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ. Ένας λόγος παραπάνω γι’ αυτό, είναι ότι η οικογένειά του είναι εκεί.

Οι “ασπρόμαυροι”, μάλιστα, δεν κρύβουν ότι είναι σε γνώση τους λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις προτάσεις, οι οποίες δεν είναι μόνο από Ιταλία. Τονίζουν, όμως, ότι ως τώρα δεν έχουν αποδεχτεί κάποια. Όπως και να έχει, πάντως, όσο εξακολουθούν να φτάνουν προτάσεις, το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Ελ Καντουρί σε κάποια άλλη ομάδα είναι ανοικτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.