Νίκησε τη Στρασμπούρ, έχασε τον Νεϊμάρ (video)

Η Παρί νίκησε εύκολα 2-0 την Στρασμπούρ και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Γαλλίας. Ανησυχία για τον Νεϊμάρ που τραυματίστηκε και αποχώρησε με πρόβλημα από το παιχνίδι στο 62ο λεπτό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία της στο παιχνίδι, με τον Έντισον Καβάνιο στο 4ο μόλις λεπτό, κρατώντας πάντως σε υψηλό ρυθμό το παιχνίδι της και στο υπόλοιπο του ημιχρόνου.
Ο Ντι Μαρία στο 12ο λεπτό έστειλα τη μπάλα άουτ από πάσα του Νεϊμάρ, ενώ ο Βραζιλιάνος απείλησε δύο φορές με απευθείας εκετελέσεις φάουλ στο 29′ όταν απέκρουσε ο Σελς και στο 34 στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Στο 37 ο Γκρανζίρ δημιούργησε την καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρόνο ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καβάνι εκτέλεσε με κοντινή κεφαλιά και με τον Σελς να διώχνει ενστικτωδώς. Η σημαντικότερη ευκαιρία της Παρί μετά το γκολ, ήρθε με διπλή προσπάθεια στο 44ο λεπτό. Πρώτα ο Νεϊμάρ έκανε καλό σουτ και μετά την επέμβαση του Σελς ο Ντι Μαρία σημάδεψε από πλάγια θέση το δοκάρι.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με απόλυτη κυρίαρχη την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ο Τσύπο-Μότινγκ δημιουργησε τρείς καλές στιγμές για την Παρί ενώ και ο Νεϊμάρ απέιλησε στο 57 με εξαιρετική ενέργεια. Δευτερόλεπτα μετά αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί του πέλμα και το ενδιαφέρον για τους Παριζιάνους στρέφεται στην κατάσταση του τραυματισμού του.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ντι Μαρία μετά από εξαιρετική πάσα του Ντράξλερ με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.

Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά, Κέρερ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μπερνάτ, Άλβες, Ντράξλερ, Ντι Μαρία (86′ Ενκουνκού), Καβάνι, Τσούπο-Μότινγκ (90+2′ Χεσέ), Νεϊμάρ (62′ Ντιαμπί)

Στρασμπούρ: Σελς, Ανεμπά, Μαρτίνες, Εντούρ, Καρόλ (46′ Λαλά), Γκονσάλβες, Λινάρ, Ζεμζένι, Ντα Κόστα, Γκρανζίρ (81′ Καραμοκό), Μοτίμπα (66′ Ζόι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.