Κάτι παράξενο συμβαίνει στο trailer της 6ης σεζόν “Agents of SHIELD”

Τι;!To ΑΒC και η Marvel αποκάλυψαν το πρώτο trailer για την 6η σεζόν "Agents of SHIELD" και κάτι...

Τι;!

To ΑΒC και η Marvel αποκάλυψαν το πρώτο trailer για την 6η σεζόν “Agents of SHIELD” και κάτι περίεργο συμβαίνει.


Προσοχή! Ακολουθούν spoilers από την 5η σεζόν!

O Πράκτορας Phil Coulson είναι νεκρός και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Το λένε μάλιστα και στην αρχή του νέου trailer. Ωστόσο, ο θάνατος δεν σταματά τον Clark Gregg από το να εμφανιστεί στο teaser, σαν flashback, ολόγραμμα, και… κάτι τελείως διαφορετικό.

Το πρώτο μισό του promo δείχνει την ομάδα λυπημένη από τον χαμό του Coulson και τον Mack να προσπαθεί να χειριστεί τον νέο του ρόλο ως αρχηγός. Η May θυμάται τις τελευταίες μέρες που πέρασε με τον Coulson και η Simmons προσπαθεί να βρει τον Fitz. Η Daisy, από την άλλη, φαίνεται ανεπηρέαστη, με το νέο της στυλ, και συνεχίζει να βαράει κόσμο.

Νέοι κακοί εμφανίζονται στην σειρά, οι οποίοι φαίνονται να είναι πολύ δυνατοί. Όπλα υψηλής τεχνολογίας και μπλε ακτίνες που καταστρέφουν κτήρια θα κάνουν την εμφάνισή τους στην νέα σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, μιας και η σειρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι, θα δούμε το MCU μετά τα γεγονότα του “Avengers: Endgame”, αν και το trailer δεν μας το δείχνει να το καταλάβουμε.

Δείτε το teaser παρακάτω:

Το τέλος του teaser είναι αυτό που σοκάρει τους θεατές, καθώς βλέπουμε έναν μαυροφορεμένο Coulson (ή κάποιον που του μοιάζει), ο οποίος δεν έχει ιδέα τι είναι το SHIELD.

Και κάπως έτσι μένουμε με το στόμα ανοιχτό!

Μήπως βλέπουμε έναν Coulson από κάποιο παράλληλο σύμπαν; Μήπως είναι ρομπότ τεχνικής νοημοσύνης όπως στην 4η σεζόν; Ή μια ανάμνηση του Coulson από κάποιο μέλος της οργάνωσης; Σίγουρα πάντως, ο ηθοποιός βρίσκεται στο επεισόδιο στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Όπως και να έχει, θα μάθουμε τα πάντα όταν η 6η –καθυστερημένη– σεζόν θα κάνει πρεμιέρα με 13 επεισόδια τον Ιούλιο του 2019. Η σειρά έχει ανανεωθεί και για 7η σεζόν, η οποία θα αποτελείται και αυτή από 13 επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν οι Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley και Jeff Ward. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Joss Whedon, Jed Whedon και Maurissa Tancharoen και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς των Stan Lee και Jack Kirby.

Να υπενθυμίσουμε ότι αναμένουμε να δούμε μια νεώτερη εκδοχή του Coulson στο “Captain Marvel” στις 8 Μαρτίου.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.