Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ΑΕΛ

Τόσο ο Φορτούνης, όσο και ο Γκιλιέρμε που έχουν συμπληρώσει κάρτες, θα είναι στο αρχικό σχήμα του αποψινού αγώνα με πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 19.30, απευθείας μετάδοση από το novasports1HD).

Τόσο ο Φορτούνης, όσο και ο Γκιλιέρμε που έχουν συμπληρώσει κάρτες, θα είναι στο αρχικό σχήμα του αποψινού αγώνα με πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 19.30, απευθείας μετάδοση από το novasports1HD). Όπως αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς και οι δύο θα εκτίσουν την ποινή τους στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Φάληρο.

Σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα λείψουν σίγουρα ο Βούκοβιτς και Κούτρης, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός αποστολής. Τη θέση τους θα πάρουν οι Μεριά και Τσιμίκας. Από ‘κει και έπειτα, ο Γκερέρο ενδέχεται να προτιμηθεί έναντι του Χασάν, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες αλλαγές. 

Αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Πορτογάλος τεχνικός, μία πιθανή ενδεκάδα μπορεί να έχει τερματοφύλακα τον Σα, ακραίους αμυντικούς τους Τοροσίδη, Τσιμίκα, στόπερ τους Μεριά, Μιράντα, αμυντικούς μέσους τους Καμαρά, Γκιλιέρμε, επιτελικό μέσο τον Φορτούνη, εξτρέμ τους Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα και επιθετικό τον Γκερέρο.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νάτχο, Ανδρούτσος, Ζιλ Ντίας, Χασάν και Χριστοδουλόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, εκτός αποστολής έμειναν οι Φράνκο Σολδάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι τραυματίες Ανδρέας Μπουχαλάκης (θα είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο Φάληρο) και Γιάγκος Βούκοβιτς. Για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Κούτρης, Φετφατζίδης, Γιάννης Μασούρας, Γιαννιώτης και ο Ναουέλ που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.