Εκοψε πίτα ο Αρης

12/02/2012 • 13:00
Εκοψε πίτα ο Αρης
  • shares

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο ενιαίος Αρης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ως μια ένδειξη συσπείρωσης και κοινής πορείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης», παρά την αρχική πρόθεση, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΑΣ κ. Νίκος Παπαδόπουλος, για ματαίωση της γιορτής, λόγω της οικονομικής κρίσης: « Υπήρχε περισυλλογή για το αν έπρεπε να κάνουμε την εκδήλωση και τον εορτασμό, με βάση την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Παρά τις δυσκολίες, όμως, αποφασίσαμε να γίνει η εκδήλωση, γιατί ο Άρης πρέπει να δείξει ότι προσφέρει στην κοινωνία και προσπαθεί για το ευ αγωνίζεσθαι.», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πρέπει να δείξουμε το καλό πρόσωπο του Άρη, ενός συλλόγου που εκτός από το ευ αγωνίζεσθαι παλεύει πάντα για την νίκη. Οι διοικήσεις του Άρη είναι εδώ για να διορθώσουν όποια λάθη γίνονται και να ακούνε την κριτική. Όμως, δεν πρέπει να διχάζουμε την οικογένεια του Άρη, να μην υπάρχει διχόνοια, αλλά ενότητα και συσπείρωση. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να εκπορεύει ο Άρης.».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2011. Πιο συγκεκριμένα πλακέτες παρέλαβαν η ποδοσφαιρική ομάδα Κ20 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα χόκεϊ επί πάγου, καθώς και αθλητές της κολύμβησης.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Κολτσίδας, παρέα με τους Κώστα Καζναφέρη, Σάκη Πρίττα και Μιχάλη Σηφάκη, οι οποίοι είναι εκτός αποστολής της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

Την πίτα του Αρη έκοψαν από κοινού οι πρόεδροι του ΑΣ, της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και της Λέσχης, κ.κ Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Δαμιανίδης και Γρανούζης, αντίστοιχα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.