Πιέζει για Ράσφορντ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Μάρκους Ράσφορντ, βγάζοντας από τα ταμεία της το ιλιγγιώδες ποσό των 114 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Μάρκους Ράσφορντ, βγάζοντας από τα ταμεία της το ιλιγγιώδες  ποσό των 114 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο νεαρός επιθετικός αναμένει να συζητήσει τους όρους μιας νέας σύμβασης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι. Ενώ ο συμπαίκτης του Άντονι Μαρσιάλ έχει συμφωνήσει για μια νέα πενταετή συμφωνία, ο Ράσφορντ θέλει να περιμένει πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

Αυτό ενθάρρυνε τους Πρωταθλητές Ευρώπης να πιστέψουν ότι μπορούν ακόμα να αποκτήσουν το νέο αστέρι των «κόκκινων διαβόλων». 
Η SunSport είχε αποκαλύψει, ότι τον Νοέμβριο η Ρεάλ είχε έρθει σε επαφή με την πλευρά του Ράσφορντ.
Ο 21χρονος ήταν τότε ανοικτός σε μια πιθανή μετακίνηση στο εξωτερικό καθώς ήταν δυσαρεστημένος με τον Ζοζέ Μουρίνιο. 

Δεν ήταν ικανοποιημένος με τον ρόλο του στην ομάδα και ήταν έτοιμος να εξετάσει την επιλογή μεταγραφής του σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Η διάθεσή του άλλαξε με τον ερχομό του Σόλσκιερ αλλά η Ρεάλ συνέχισε να κρατάει τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές με την πλευρά του Ράσφορντ. Του έχει εγγυηθεί ότι θα είναι ο Νο1 επιθετικός της και ότι είναι έτοιμη να του δώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Με την τρέχουσα συμφωνία ο Ράσφορντ κερδίζει περίπου 69.000 ευρώ την εβδομάδα με διάρκεια μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν με μια επιλογή για την επέκταση από μέρους της Γιουνάιτεντ για ένα ακόμη έτος.
Αλλά η αγγλική ομάδα τον θέλει για μεγάλο διάστημα και είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο με υπερδιπλάσιες απολαβές δηλαδή περίπου 230.000 ευρώ την εβδομάδα! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.