Νίκη επιβίωσης για τη Χίμκι (video)

Η ρωσική ομάδα επικράτησε της Ζάλγκιρις με 74-64 χάρη σε ένα εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο, διατηρώντας τις ελπίδες της για είσοδο στην οκτάδα.

Για ακόμη μία αγωνιστική η Χίμκι δεν είχε στη διάθεσή της τους τραυματίες Σβεντ και Γκιλ -για τον Αμερικανό η σεζόν έχει τελειώσει κι επίσημα- παρόλα αυτά χάρη στους Μίκι και Κρόκερ, προηγήθηκε με 6 πόντους, για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο στο +2, 19-17.

Η Ζάλγκιρις είχε ευχέρεια στο επιθετικό ριμπάουντ (κατεβάζοντας 9 στο πρώτο ημίχρονο) με αποτέλεσμα να μην της κοστίζει η μέτρια βραδιά στα δίποντα, έχοντας ως κύριους πυλώνες τους Γκριγκόνις και Ουλάνοβας, πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός πόντου, 36-37.

Το σύνολο του Γιασικέβιτσους βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο στο τρίτο δεκάλεπτο, με επιμέρους σκορ 19-11 σφριγηλή άμυνα και πολυφωνία στην επίθεση, τελείωσε την τρίτη περίοδο στο 47-56. 

Ωστόσο το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν κάκιστο για τους Λιθουανούς, αφού πέτυχαν μόλις 8 πόντους -μάλιστα έπαθαν επιθετικό black out για σχεδόν πέντε λεπτά- δέχθηκαν 27 από τη Χίμκι, η οποία επικράτησε 74-64 κι επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες.

Για τους νικητές, οι οποίοι είχαν 9 συνολικά block, ο Μίκι είχε 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Τόμας πέτυχε 16 πόντους κατεβάζοντας και 8 ριμπάουντ, ο Κρόκερ με 4/5 τρίποντα είχε 14 πόντους.

Από τη Ζάλγκιρις, που έχει 7 ήττες και μία νίκη στους αγώνες με τη Χίμκι στη Euroleague, ο Γκρίγκονις πέτυχε 15 πόντους (3/12 εντός πεδιάς), ο Γουόλτερς είχε 10 πόντους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.