Συγκέντρωση στο ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τη δύσκολη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και επικεντρώνει στην ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ - Μικρή ανησυχία για Σφιντέρσκι, δεν υπολογίζεται ο Γιαννούλης

Το τρίποντο με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε δύσκολα με γκολ στο φινάλε, πανηγυρίστηκε για λίγα λεπτά, ακολούθησε ύπνος και ξεκούραση και λίγες ώρες αργότερα το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ σήκωσε μανίκια και άρχισε τις ετοιμασίες για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του: το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Το σημερινό (31/1) πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ πήγαν στο γήπεδο της Τούμπας για πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας.
Οι υπόλοιποι συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψαν με τον προπονητή και τους συνεργάτες του στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση για την 19η αγωνιστική της Super League.
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ένιωσε βαρύ τον τετρακέφαλό του λόγω καταπόνησης, έτσι για λόγους διαχείρισης και πρόληψης ο Πολωνός επιθετικός έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και θεραπεία. Ατομικά δούλεψε και ο Χοσέ Κάνιας.
Η προπόνηση της Παρασκευής (1/2) είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας οπισθοφύλακας δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.