Οικονόμου: «Κάναμε αγωνιστική κοιλιά μετά τα Χριστούγεννα» (video)

Τους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο στα παιχνίδια μετά το νέο έτος εξήγησε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Τους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο στα παιχνίδια μετά το νέο έτος εξήγησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Νίκο Τζουάννη ο Βαγγέλης Οικονόμου.  

«Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε την κατοχή και δύο τρεις καλές ευκαιρίες. Δεν ευτυχήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο νωθρά. Δεν ξέρω τον λόγο. Φάνηκε σαν να κουράστηκε η ομάδα. Δεν φανήκαμε τόσο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα στο γήπεδο γιατί του δώσαμε εμείς το δικαίωμα. Είχαμε μία δύο ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμασταν απειλητικοί. Ούτε ο Λεβαδειακός μας απείλησε. Ήταν ένα ισορροπημένο δεύτερο ημίχρονο και ήταν φυσιολογικό το 0-0», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός. 

Για τις αλλαγές συστήματος: «Δεν θα έλεγα ότι μας μπερδεύει διότι τα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία. Με τριάδα πίσω η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά. Μετά το γυρίσαμε σε τετράδα και η ομάδα δεν λειτούργησε καλά. Φάνηκε κιόλας. Δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό. Σε όποιο σύστημα ο κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει. Το δεύτερο ημίχρονο είναι μια κακή εμφάνιση. Σαν να βγήκε άλλη ομάδα».

Για το κακό ξεκίνημα στο 2019: «Όταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα και ξεκινάς τη χρονιά με -6 και έχεις όλο αυτό το βάρος εγώ δεν θα πω ότι είναι νεαροί οι παίκτες. Γιατί με αυτούς τους παίκτες καλύψαμε το -6. Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος και κάναμε μια αγωνιστική κοιλιά. Αυτό φαίνεται πολύ όταν είσαι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κερδίζεις πάντα γιατί είσαι Παναθηναϊκός. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τα 111 χρόνια ιστορίας του συλλόγου:
«Ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και εύχομαι να επιστρέψει στις επιτυχίες που είχε συνηθίσει κάθε φίλαθλος του. Εμείς κάνουμε το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην πεντάδα και του χρόνου να κοιτάξουμε με νέα μάτια τη νέα χρονιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.