Μιαν ανάσα...

04/03/2012 • 08:56
Μιαν ανάσα...
  • shares

Άλλη μια μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα δώσουν σήμερα (15:00, Νοvasports3) ο Λεβαδειακός με την Κέρκυρα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη στο νησί των Φαιάκων.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με δυο σημαντικές απουσίες (Λισγάρας και Ναπολεόνι). Οι δυο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Παράσχος για το ματς: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

Από την άλλη πλευρά ο Χάβι Γκράθια, δεν υπολογίζει στους Αγρίτη και Βέντσελ, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα.  Ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Βέντσελ είναι ανέτοιμος, λόγω της άδειας - δύο εβδομάδων- που είχε πάρει για να πάει στη Γερμανία.

Στη Λιβαδειά ταξίδεψαν οι: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Γραμμόζης, Όσμαν, Χαμπλ, Ερίθε, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Μαρτίν, Τσίγκας, Καραλής, Μίχος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία