Βαρέλα: «Θετικό το αποτέλεσμα, δουλεύουμε πολύ στα στημένα» (video)

Ικανοποίηση, με βάση το πώς εξελίχθηκε το ντέρμπι, αφήνει στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία που απέσπασε στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ικανοποίηση, με βάση το πώς εξελίχθηκε το ντέρμπι, αφήνει στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία που απέσπασε στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Φερνάντο Βαρέλα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ήταν θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία: «Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι θα έλεγα όχι, αλλά σήμερα έτσι όπως διαμορφώθηκε το ματς ήταν θετικό αποτέλεσμα, γιατί αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με πολύ ποιότητα, που δημιουργούσαν ευκαιρίες. Εμείς ήμασταν μια γροθιά στον αγωνιστικό χώρο και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα».

Για την παρουσία της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ: «Όπως μας είπε και ο προπονητής το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Είναι μια κατάσταση για την οποία δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες το 1-1 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα και αυτό που προέχει τώρα είναι να ξεκουραστούμε για να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια».

Για την φάση του γκολ του ΠΑΟΚ: «Δουλεύουμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Δουλεύουμε για τουλάχιστον μια ώρα με τον Μπάτσι (σ.σ. συνεργάτης του Λουτσέσκου, που μας λέει πως πρέπει να κινηθούμε. Αυτή είναι η δουλειά, την γνωρίζουμε όλοι και ξέρουμε πως να κινηθούμε στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.