Κέρκυρα- Λεβαδειακός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

07/03/2012 • 20:16
Κέρκυρα- Λεβαδειακός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)
  • shares
Δείτε τι είπαν οι Χάβι Γκράθια και Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Κέρκυρα- Λεβαδειακός.

Χάβι Γκράθια: «Αυτό το ματς είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα μου. Ήταν πολλές στιγμές που πέρασε από το μυαλό μας ότι ήδη έχουμε υποβιβαστεί. Με φοβερή προσπάθεια όμως καταφέραμε να νικήσουμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την παραμονή. Ξεκινήσαμε ανάποδα το παιχνίδι, αλλά είδαμε πως όταν δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις αυξάνουμε τις πιθανότητες για νίκη. Οι παίκτες μου κάνουν φοβερή προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια, ειδικά για την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος».

Γιώργος Παράσχος: «Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το προβάδισμα των δύο γκολ. Έχουμε τις δυνατότητες να διαχειριστούμε ένα τέτοιο σκορ, αλλά κάναμε κάποια λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αν νικούσαμε, ίσως θα μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε από σήμερα τη σωτηρία, αλλά πλέον η υπόθεση της παραμονής παίρνει "φωτιά". Είναι καθοριστικά τα δύο συνεχή παιχνίδια που έχουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πρέπει να έχουμε την κατάλληλη συγκομιδή βαθμών».

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11