Σιμόες: “Διαφορετική σχέση με την ΑΕΚ” (video)

Αντρέ Σιμόες και ΑΕΚ έχουν μια χτίσει μια διαφορετική σχέση, όπως είπε ο Πορτογάλος, αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Τί είπε για Χιμένεθ, Ουζουνίδη.

Αντρέ Σιμόες και ΑΕΚ έχουν μια χτίσει μια διαφορετική σχέση, όπως είπε ο Πορτογάλος, αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Τί είπε για Χιμένεθ, Ουζουνίδη.

Αναλυτικά:

“Το έχω πει και το ξαναλέω, όταν η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, είναι το καλύτερο κάποιοι ποδοσφαιριστές να δώσουν το λόγο τους και να μείνουν. Ίσως θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο για το μέλλον, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα υπήρχε κάτι καλύτερο. Αυτό που μου προσφέρει η ΑΕΚ είναι μια διαφορετική σχέση”. 

Για τον Χιμένεθ: “Είναι πολύ σημαντικό γιατί θα φέρει και πάλι την ελπίδα στον κόσμο”.

Για τον Ουζουνίδη: “Έχω να πω τα καλύτερα σαν προπονητή, γιατί έβαλε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε προσωπικό επίπεδο τον εκτιμώ πάρα πολύ, προσπαθούσε συνέχεια στις προπονήσεις τόσο καιρό να μου δώσει κίνητρο”.

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει: “Πάντα κάνω δυνατή προπόνηση. Δεν έχει χαθεί τίποτα, έχουμε πολλούς στόχους μπροστά μας, οπότε συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη μας”.

Για το πως βίωσε την περίοδο που δεν αγωνιζόταν: “Η σχέση μου με τους συμπαίκτες μου ήταν πάντα πολύ καλή, προσπαθούσαν να μου δώσουν ώθηση. Τις τελευταίες μέρες προσπαθούσαν να με πείσουν να υπογράψω, γιατί κι εγώ αισθάνθηκα πως ήμουν σημαντικός για την ομάδα. Ο Μάνταλος ήταν αυτός που με παρότρυνε”.

Για το αν νιώθει μετανιωμένος για το χρόνο που έχασε: “Όταν είσαι εκτός είναι περίεργο το συναίσθημα. Αισθανόμουν σαν να αφήνει ο πατέρας, η οικογένεια, το παιδί του να φύγει. Πλέον βρήκαμε μια λύση για να μείνω εδώ, και από τη στιγμή που είμαι εδώ, είμαι έτοιμος να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.