Τέσσερις ακόμα γνωστές προσθήκες για το prequel του “Kingsman”

Μαζεύτηκε κόσμος.Το franchise του "Kingsman" έχει ενορχηστρώσει ένα μέλλον που περιλαμβάνει τόσο...

Μαζεύτηκε κόσμος.

Το franchise του “Kingsman” έχει ενορχηστρώσει ένα μέλλον που περιλαμβάνει τόσο ένα sequel, όσο και ένα prequel, και φαίνεται ασταμάτητο στο να μοιράζεται αυτό το μέλλον με τους ηθοποιούς που λαμβάνουν θέσεις στο cast του.

Τρία ακόμα ονόματα προστέθηκαν στο cast, μαθαίνουμε από το Collider. Ο Aaron Taylor-Johnson συναντά ξανά τον σκηνοθέτη Matthew Vaughn, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά για την ταινία “Kick-Ass” του 2010. Τον ηθοποιό είδαμε δύο φορές μέσα στο 2018, για τα “Outlaw King” και “A Million Little Pieces”, ενώ μέσα στους πιο γνωστούς τίτλους του βιογραφικού του περιλαμβάνονται τα “Avengers: Age of Ultron”, όπου υποδύθηκε τον Quicksilver, και Godzilla.

Μαζί του, ο Matthew Goode, που έχουμε δει ως Adrian Veidt στο “Watchmen” και Hugh Alexander στο “The Imitation Game”. Πιο πρόσφατα, ο Goode υποδύθηκε τον Matthew Clairmont για την τηλεοπτική σειρά “A Discovery of Witches”.

Μαζί με τους δύο που αναφέρθηκαν, έναν ρόλο στο cast έλαβε και η Gemma Arterton, που έχουμε δει ως Gretel του “Hansel & Gretel: Witch Hunters” και Io του “Clash of the Titans”. Η ηθοποιός έχει και έναν από τους λίγους γνωστούς ρόλους για την ταινία, αυτόν της νταντάς κάποιου, που παραμένει άγνωστος.

Σε γνωστούς ρόλους έχουμε και την προσθήκη του Tom Hollander (Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, Pride and Prejudice), που πιο πρόσφατα είδαμε στο “Bohemian Rhapsody“. Ο Hollander έλαβε τρεις ρόλους, αυτούς των George V, Kaiser και ενός Ρώσου τσάρου.

Νωρίτερα, δύο ακόμα ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast, και η παρουσία τους επιβεβαιώθηκε με την τωρινή ανακοίνωση από τον δημοσιογράφο της Daily Mail, Baz Bamigboye, που αναφέρει το Collider. Παρομοίως, επιβεβαιώθηκε και η παρουσία του Rhys Ifans.

Το prequel θα βασίζεται και στην παράδοση της υπηρεσίας Kingsman, καθώς σύμφωνα με τα κόμικ “Secret Service”, των Mark Millar και Dave Gibbons, η ανεξάρτητη βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας ιδρύθηκε μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, από μερικούς από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο, που έχασαν τους γιους τους στις μάχες. Αυτοί οι άνδρες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους – αφού δεν είχαν κληρονόμους πλέον – για να διατηρήσουν την ειρήνη και τη ζωή μετά τις φρίκες του πολέμου.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.