Πήρε νίκη και διαφορά η Μπασκόνια (video)

Στη χώρα των Βάσκων η ισπανική ομάδα επιβλήθηκε με 76-68 της αξιόμαχης Μπάγερν Μονάχου καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας της στον πρώτο γύρο.

Οι Βάσκοι παρά τις γνωστές απουσίες των Σενγκέλια, Γκρέιντζερ, Γαρίνο μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και με άξονες τους Τζάνινγκ, Πουαριέ έφτασαν τη διαφορά στους 8 πόντους, 19-11 λίγο πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ωστόσο, η άνοδος του Γουίλιαμς κι η επιθετική πολυφωνία ήταν τα “κλειδιά” της επιστροφής των Βαυαρών, οι οποίοι ισορρόπησαν και πήγαν στα αποδυτήρια μόλις στο -1, με το καλάθι του Φόγκτμαν να δίνει το mininum προβάδισμα στην ομάδα του στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου, 38-37.

Στην τρίτη περίοδο η Μπασκόνια στηρίχθηκε στην ενέργεια των Τζόουνς και Σιλντς και στις δύο πλευρές του παρκές, οι Αμερικανοί βοήθησαν για να βρεθεί η ομάδα τους στο +6 με την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου, 59-53.

Δύο φορές οι γηπεδούχοι πήραν διψήφια διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Βαυαρούς να έχουν απαντήσεις, αλλά όχι μέχρι τέλους, τελικώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο με buzzer-beater δίποντο του Πουαριέ, το σύνολο του Περάσοβιτς νίκησε με 76-68 και κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα, καθώς είχε ηττηθεί με 77-71.

Πολυτιμότερος στο παρκέ ο Πουαριέ που έκανε double-double με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, από κοντά ο Φόγκτμαν με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Τζάνινγκ είχε 13 πόντους, ο Τζόουνς 12, ο Σιλντς 10.

Για τους ηττημένους, ο Γουίλιαμς είχε 18 πόντους κι ο Μπαρτέλ 11.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.